• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

reklama
są tu dziewczy uogarnisjace progesteron? Bo miałam sobie zrobić badania dla spokojnej głowy zanim pójdę na wizytę w przyszły piątek a włączyłam sobie paniki o ile beta wręcz szalej bo z 114 w cztery dni wystrzeliła do 1151 za toprogesteron spadł mi z 16,41 na 12,77 i pytanie czy miała wpływ na to godzina badania no te wcześniejsze robiłam w godzinach 6-7 a te dzisiejsze robiłam koło godz 10 i myślę czy prywatnie nie iść wcześniej do lekarza . Nie wiem co robić 😥doradzicie mi
Jeszcze Ci powiem, że lekarz do którego chodziłam ostatnio z tym poronieniem i biochemem jest zdania, że jeśli nie ma się niedomogi lutealnej to w ogóle nie bada progesteronu w ciąży 🙈 bo właśnie mówił że to niepotrzebnie stresuje, a jak ciąża jest prawidłowa (bez wady genetycznej zarodka) i beta prawidłowo przyrasta to znaczy, że prożek jest wystarczający do jej utrzymania 😉 i w sumie u mnie to się sprawdziło, jak jest jakaś wada to i tak nie ma sensu podnosić sztucznie progesteronu 🤷🏻‍♀️ ale trzymam kciuki, żeby u Ciebie było wszystko dobrze, zwłaszcza że ten przyrost jest obiecujący 😘

Ale jestem ogrodnik 😍 tyle koniczynek nam wyrosło. Zaraz bedzie farma kurczaczków 🥰
Fox Tv GIF by Bob's Burgers

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry