• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

reklama
Wklejam Wam moją obecną suplementację :)
Może kogoś zainspiruje. Próbowałam różnych firm i suple z tych firm siedzą mi najlepiej, chociaż są drogie dziadostwa.
Większość z nich wzięłam od jednej dietetyczki na IG.

Załączniki

• file_000000009f64720ab9c365d6c8e97c8e.png
    file_000000009f64720ab9c365d6c8e97c8e.png
    1,5 MB · Wyświetleń: 58
Tak w sumie jestem przygotowana , mam nawet ketonal w razie czego , podpaski większe i podkłady też kupiłam ❤️
Ooo widzisz ale o żelazie i jego uzupełnieniu nie pomyślałam ale lubię i wątróbkę i soki z buraków więc się zaopatrzę na pewno, dziękuję ❤️❤️❤️
Te przeciwbólowe dobrze uzupełnić o nospa extra. Ja przy poronieniu to miałam mega skurcze jak do porodu i przeciwbólowe nie pomagały.

Twoje wyniki to i tak dobre przy moich 🙃 moje to jakiś dramat. Nie umiem ich podnieść.. podczas brania żelaza niestety żołądek bardzo cierpi. Staram się jeść wątróbkę i takie inne ale nic to nie daje. Nie mam pojęcia którędy ucieka ta ferrytyna..
Podobno żelazo powinno się suplementować z witaminą c - lepiej się przyswaja. Unikać łączenia magnezu z żelazem (najlepiej brać je w różnych porach). Wyczytałam, ze nie powinno się posiłku popijać herbatą i kawa. Spróbuję to też zastosować u siebie i sprawdzę wyniki za miesiąc. 🎉

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry