• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień plecień, bo przeplata - betę, test ciążowy i owulaka 🌷🐣

To i ja też chciałbym wszystkim wam podziękować za towarzystwo we wspólnym czekaniu. Razem jest naprawdę lepiej.

Wcześniej tylko czytałam wpisy na takich grupach jak ta bez odzywania się ale czytać tylko a być częścią was to zupełnie inna sprawa.

Dzięki Ewelinę.eve za prowadzenie grupy i tak zielonego kalendarzyka 😊😊😊
To prawda że wspaniały z ciebie ogrodnik- tyle koniczynek😉
Podzielam Twoje zdanie, bycie w tej grupie jest dla mnie bardzo ważne. Mimo, że przy pewnych niepowodzeniach na krótko zdarzało mi się uciec to zawsze wracam. Gdyby nie doświadczenia zasłyszane tu nie miałabym świadomości o wielu aspektach starań.
A z szefową @Eveline.eve to my na obecnych kreskach chyba weteranki, ale wierzę, że i do nas uśmiechnie się los ❤️

reklama
Dziewczyny tak strasznie Wam dziękuję za wsparcie w tym mega ciężkim dla mnie czasie i za wszystkie podpowiedzi ❤️❤️
Bardzo biłam się z myślami czy wracać czy lepiej dać sobie spokój , ale nie żałuję bo mimo że mąż jest dla mnie ogromnym wsparciem i stara się ją tylko może i wiem że mu ciężko tak jak mi to nie do końca rozumie to co się dzieje ze mną i moim ciałem a część z Was rozumie mnie aż za bardzo niestety 😢
Bardzo Wam dziękuję ❤️
Faceci to teoche inaczej przezywaja, my tez inaczej, ale wlasnie dlatego fajnie miec kogos do kogo mozna zie odezwac i wiesz, ze Cie zrozumie, a kurde tutaj az nietypowo, ale same kochane babki ❤️
A my dziś pożegnaliśmy naszego najlepszego psyjaciela 🐕💔 i nie mogę sobie z tym poradzić, mimo że już starość go dojechała totalnie i nie chciałam żeby się męczył z bólu to i tak ryczę cały dzień, nawet mąż się rozkleil 😔 13 lat razem 💔
O niee :( pamietaj, ze dalas mu 13 pieknych lat zycia, ze kochaliscie sie calym serduchem i juz zawsze bedzie piekna czescia Twojego zycia.. choc marnie to pocieszajace, to dobrze, ze nie dalas mu sie meczyc, no i bylas przy nim.. kazda strata boli mocno, ale obys miala w soboe teraz duzo sily ❤️ mocno przytulam!

Podzielam Twoje zdanie, bycie w tej grupie jest dla mnie bardzo ważne. Mimo, że przy pewnych niepowodzeniach na krótko zdarzało mi się uciec to zawsze wracam. Gdyby nie doświadczenia zasłyszane tu nie miałabym świadomości o wielu aspektach starań.
A z szefową @Eveline.eve to my na obecnych kreskach chyba weteranki, ale wierzę, że i do nas uśmiechnie się los ❤️
Old Lady Smoking GIF
Trochę się tu nasiedziało 🤣

A my dziś pożegnaliśmy naszego najlepszego psyjaciela 🐕💔 i nie mogę sobie z tym poradzić, mimo że już starość go dojechała totalnie i nie chciałam żeby się męczył z bólu to i tak ryczę cały dzień, nawet mąż się rozkleil 😔 13 lat razem 💔
Przykro mi 😥 znam ten ból ja 3 lata temu też musiałam się pożegnać z moją psią córką bolą bardzo i chyba nadal boli

reklama
Znam ten ból trzymaj się cieplutko. Ja w październiku 2024 miałam taki czarny miesiąc. Najpierw jeden psiak 15 lat miał odszedł, a 2tyg później drugi jego synek miał 13 lat 😓😓. Jak ten pierwszy odszedł to drugi dosłownie z dnia na dzień stracił całkowicie wszystko węch, wzrok, poruszanie się i przestał jeść. Już nic nie mogliśmy zrobić. Została ostatnia psinka suczka że starszego pokolenia, ale babulinka we wrześniu 17 lat. 😥😥 I już widzę i czuję, że babulinka też już słabiutka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry