A
Ani.ta-Ani.tamta:)
Gość
Dobra wskazówka, dziękujęNajlepiej zadzwonić i podpytać, bo zasadniczo powinni miec na miejscu. W Luxmedzie na pewno mieli, bo właśnie dzwoniłam i pytałam.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dobra wskazówka, dziękujęNajlepiej zadzwonić i podpytać, bo zasadniczo powinni miec na miejscu. W Luxmedzie na pewno mieli, bo właśnie dzwoniłam i pytałam.
Na początku ciąży tez pojawia się śluzA ja dalej pływam w śluzie xd![]()
Serio, już się zaczynam zastanawiać czy to druga owulacja w ciągu cykl i ten cykl będzie zajebiście długi? Help... Oszaleję, serio. Ciągle sprawdzam czy dostałam okres, bo czuję się mokro, ale 1 raz w życiu tak mam. To moje pierwsze starania i byłoby to pierwsze dziecko, więc tym bardziej nie mogę sobie tego porównać i się uspokoić.Zaraz znowu wyjdę z domu w białej sukni, ale nie tej ślubnej ...
![]()
W sensie, ja robilam juzDobra wskazówka, dziękujęteż będziesz robić prolaktynę?
Zrob sobie wczesniej, nic to nie zmieni, bo juz nic nie da sie zmienic, a wykonczysz sie mysleniem! Do niedzieli mozesz jeszcze kilka razy sikacNie, przepraszam, że wam tak marudzę xd ale test zrobię dopiero w niedzielę
Mnie juz nic nie zdziwi bo na krzywa musialam przyjsc z wlasna gluzkoza, tak, zwykle glukozaTeż nas to zdziwiło, że trzeba mieć swój lek. Na krzywą nie trzeba chodzić z własną glukozą, chyba że chce się smakowąDodatkowo bez sensu jest to, że teoretycznie trzeba kupić całe opakowanie, które kosztuje ponad 35 zł
![]()
Ja też nie mam bardzo wysokiego progesteronu i lekarz mnie nim zabezpieczył żeby go podbić przynajmniejvw tym pierwszym trymestrzeGeneralnie ciągle tu do Was pisze, napisałam przed chwilą na grudniowych ale nadal czuje się bezpieczniej tu.... Poczytałam sobie wczoraj że niski progesteron - wczesna utrata i mam ... no lęki.
ja jestem na grupie mam ale szczerze mam wrażenie że wy mnie lepiej rozumiecie . A strach pewnie i tak będę miała przez całą ciążę bo nikt nie wie jak tak na prawdę będzieJa chyba już też nie dołączę do mamuśkowej grupy jak się uda zajść w ciążę. No może w okolicy tych pierwszych prenatalnych. Ale niestety doświadczenia mam, jakie mam i myślę, że nawet jeśli uda mi się urodzić drugie zdrowe dziecko, to przez całą ciążę nie zaznam spokoju. Prawda jest taka, że ten początkowy dobry przyrost bety czy nawet wysoki progesteron o niczym nie przesądzają. Można mieć nadzieję i wierzyć, że będzie dobrze, ale część z nas jest w tym przeklętym kręgu, gdzie czeka nas dużo więcej cierpienia niż jest to standardowo przewidziane dla "przeciętnej" kobiety.
będę trzymać kciukiPierwszy raz na staraczkach nie jestem na bieżąco z wątkiem, postaram się go nadrobić jak poczuje się lepiej.
Wczorajszy estradiol 827, dzisiejszy 1226. Tak jak wczoraj pisałam na każdy dojrzały pęcherzyk powinno przypadać 200-300 jednostek estradiolu, a ja mam 10 pęcherzyków, w tym 6 większych i 4 mniejsze.
Ogólnie dzisiejsze badanie hormonów było tylko formalnością i ewentualnym wskazaniem do transferu świeżego - progesteron znajduje się na bezpiecznym poziomie.
W sobotę o 9 będę już na stole.
Ja też nie mam bardzo wysokiego progesteronu i lekarz mnie nim zabezpieczył żeby go podbić przynajmniejvw tym pierwszym trymestrze
ja jestem na grupie mam ale szczerze mam wrażenie że wy mnie lepiej rozumiecie . A strach pewnie i tak będę miała przez całą ciążę bo nikt nie wie jak tak na prawdę będzie
będę trzymać kciuki![]()
O 3A dziewczyny, Wy staracie sie o pierwszeczy kolejne dziecko?
Możecie polubić moj wpis odpowiednią ikonka,zeby nie robić spamu
![]()
Zawsze mozna kupic większy samochódO 3więcej nie będzie brak miejsca w aucie