• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj przynosi dobre wieści, dwie kreseczki serce pieści 🐝🩷

reklama
Dziewczyny, witam w maju 🥰🩷
Siedzę sobie nad jabłonką i na każdym kwiatku siedzi pszczółka.
Afirmuje że to nasze wymarzone pszczółki 🎁🐝
Pracują dzielnie i hałasują 😀

Załączniki

• IMG_20260501_134439.jpg
    IMG_20260501_134439.jpg
    2,7 MB · Wyświetleń: 35
Dzień dobry ! :) Witam się w maju ;)
Wczoraj miałam sono hsg - wszystko drożne. Tak więc najpewniej u nas czynnik typowo męski.
Będziemy próbować w tym miesiącu bo dlaczego nie - ale bez wielkich nadziei. Pod koniec miesiąca powtórka badań nasienia i dalsze decyzje - mam nadzieję, że już konkretne bo bardzo źle na mnie działa bycie w takim zawieszeniu.
Szykuje mi się znów podwójna owulacja 🥲

No a jak! :D
Uu najs 😄 trzeba działać 😎
My dziś pracujemy w polu 😅 ale odczuwam jakieś dziwne klucie w macicy, może coś się dzieje 😁 do okresu jeszcze trochę za daleko 😄
No niech sie dzieje i to duzo!
Ja dziś zrobiłam o 12 i miałam 0.64 więc czekam na pół za jakiś czas zrobię ponownie dziś 16 DC więc jestem w szoku, że coś szybciej się dzieje 🤯
Rano mi ledwo co drgnelo, a pozniej o! Zaluje bo nie mialam kiedy siknac po poludniu, ciekawe czy wyzej bylo :D
Dziewczyny czy w momencie peaku albo przed owu macie zawroty głowy? Od wczoraj mnie łapią, a dziś to już co chwilę coś mnie kręci.
Zawrotow glowy nie mam, jesli juz to mdlosci i wszechobecny wnerw :D dzisiaj jeszcze nie, ale wiedzialam, ze zbliza sie owu, jaki ja dzisiaj mialam sen 🙈😈 jeszcze wieczorem bede mila, ale jutro juz wiem, ze bede wkurzona na maksa 😂

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry