Lina_88
Fanka BB :)
Do dzieła!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Do dzieła!
Ja nie zauważyłam u siebie nic takiegoDziewczyny czy w momencie peaku albo przed owu macie zawroty głowy? Od wczoraj mnie łapią, a dziś to już co chwilę coś mnie kręci.
Ja nie mam nic takiegoDziewczyny czy w momencie peaku albo przed owu macie zawroty głowy? Od wczoraj mnie łapią, a dziś to już co chwilę coś mnie kręci.
No a jak!Czas działać![]()
No niech sie dzieje i to duzo!Uu najstrzeba działać
My dziś pracujemy w poluale odczuwam jakieś dziwne klucie w macicy, może coś się dzieje
do okresu jeszcze trochę za daleko
![]()
Rano mi ledwo co drgnelo, a pozniej o! Zaluje bo nie mialam kiedy siknac po poludniu, ciekawe czy wyzej byloJa dziś zrobiłam o 12 i miałam 0.64 więc czekam na pół za jakiś czas zrobię ponownie dziś 16 DC więc jestem w szoku, że coś szybciej się dzieje![]()
Zawrotow glowy nie mam, jesli juz to mdlosci i wszechobecny wnerwDziewczyny czy w momencie peaku albo przed owu macie zawroty głowy? Od wczoraj mnie łapią, a dziś to już co chwilę coś mnie kręci.
Ja zamiast grilla dzisiaj arbuz i zakwas z buraka na ukrwienie macicyCzy zjadlam dzisiaj na grillu z 2000 kcal? Byc mozeale pierwszy w sezonie, to chyba mozna przegiac
bylo pyszne, nie zaluje, wieczorem spale
![]()