• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych staraczek ♥️

Jejku bardzo wspolczuje, to taki maluszek przeciez...ja mam w domu 4,5 latka z azs to wiem jak ja czasem mam ochotę płakać widząc jego skórę i to jak sie drapie 😔
U nas po 2 latach szukania odpowiedniej maści zadziałał pięknie protopic....5 dni stosowania miejscowego i nogi w 90% bez ran co dla mnie jest szokiem..
Na świąd mamy elideln, a na rany fucidin. Prócz tego maść cholesterolowa codziennie, w razie zaostrzeń ze sterydem. Jest szansa, że z wielkim będzie lepiej.
Będzie trzeba zrobić zapas mięsa i ziemniaków żeby było co jeść na diecie. I dokończyć lody czekoladowe, żeby się

reklama
Na świąd mamy elideln, a na rany fucidin. Prócz tego maść cholesterolowa codziennie, w razie zaostrzeń ze sterydem. Jest szansa, że z wielkim będzie lepiej.
Będzie trzeba zrobić zapas mięsa i ziemniaków żeby było co jeść na diecie. I dokończyć lody czekoladowe, żeby się
U nas podobnie. Ale Młody dostał jeszcze maść chłodzącą ale wydaje mi się, że źle na nią reaguje akurat, bo po aplikacji skóra była jeszcze bardziej zaogniona 🤔

Żeby było jedno uniwersalne rozwiązanie, a tak to trzeba testować na co dobrze zareaguje.

Spaceruje z psicami i dzieckiem i słyszę, że ktoś biegienie. Przywołam psy żeby nie szły cała droga. Ten ktoś coś tam woła, olałam bo przecież nie mnie. Pani mnie zaczepia i pyta czy możemy razem spacerować. Patrzę na nią dziwnie, więc mówi, że mnie czasem widzi jak z wózkiem chodzę, bo ona też ma małe dziecko i może by tak razem. Jak powiedziałam, że lubię po lesie spacerować, to się chyba zniechęciła. Takie mam super umiejętności społeczne 😅

Osiem tygodni ma.
On dłubie w buzi z dyskomfortu a nie z czystej eksploracji. Widać to, bo ma wkurw zwyczajnie kiedy to robi i robi to agresywnie. 🤷‍♀️ Ja uważałam, że to jest związane z ulewaniem, że on tak tam dłubie. Pediatra zaglądała do buzi i uważa, że oczekujemy zęba. Najwidoczniej Młody nie przestrzega standardowego kalendarza rozwoju 🤷‍♀️
mój mały tak miał i na 3 miesiące pojawiły się jedynki 🙈🦷

To ile do terminu @93kora ? 😁
Final Countdown GIF

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry