• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj przynosi dobre wieści, dwie kreseczki serce pieści 🐝🩷

reklama
Jacie aż mam ochotę zatestowac jutro 😅 ale jestem na zastrzyku więc jutro będzie 10 dni po podaniu. Teoretycznie lek się jeszcze będzie utrzymał - w związku z tym będzie krecha 😂🎉

Cześć dziewczyny. Ktoś mnie jeszcze pamieta? 🙈 Chciałabym się dopisać na ławeczkę. Bo czeka mnie jeszcze chyba z dwa miesiące czekania niestety na starania.

Gratuluję nowych ciąży!!!! I tych pięknych kresek!

Ja byłam dzisiaj w klinice na wizycie po histeroskopii. Tak się też złożyło że mam już 3 tygodnie okres a mój lekarz z w moim mieście ma urlop. Nie szłam więc do nikogo bo i tak miałam mieć tą dzisiejsza wizytę. A jednak takie "akcje" się zdarzały więc nie robiłam paniki. No coś mi się porobiło w macicy. Lekarz mówi że zrobiły się jakieś skrzepy i musimy oczyścić tą macicę. Muszę brać orgametril tydzień a potem odstawic, dostać okres. I znowu na wizytę. Jak to minie, dostanę leki bo z markera z wyniku histopat. wyszedł ten lekki stan zapalny endometrium. I wtedy ..... Ruszamy :)

Moje jajniki wskazują że to.amh 1,02 (mimo wcześniejszego wyniki 0,4) jest prawdopodobne i że on jest pewny że amh jest 1,0. Wyniki męża są wg niego bardzo dobre bo mimo morfologii 2% jest ich bardzo dużo. Więc spróbujemy samej stymulacji jak przed córką. Jak się nie uda inseminacja. I jak to nie wyjdzie to dopiero myślimy o in vitro. Jestem dobrej myśli :)

Cześć dziewczyny. Ktoś mnie jeszcze pamieta? 🙈 Chciałabym się dopisać na ławeczkę. Bo czeka mnie jeszcze chyba z dwa miesiące czekania niestety na starania.

Gratuluję nowych ciąży!!!! I tych pięknych kresek!

Ja byłam dzisiaj w klinice na wizycie po histeroskopii. Tak się też złożyło że mam już 3 tygodnie okres a mój lekarz z w moim mieście ma urlop. Nie szłam więc do nikogo bo i tak miałam mieć tą dzisiejsza wizytę. A jednak takie "akcje" się zdarzały więc nie robiłam paniki. No coś mi się porobiło w macicy. Lekarz mówi że zrobiły się jakieś skrzepy i musimy oczyścić tą macicę. Muszę brać orgametril tydzień a potem odstawic, dostać okres. I znowu na wizytę. Jak to minie, dostanę leki bo z markera z wyniku histopat. wyszedł ten lekki stan zapalny endometrium. I wtedy ..... Ruszamy :)

Moje jajniki wskazują że to.amh 1,02 (mimo wcześniejszego wyniki 0,4) jest prawdopodobne i że on jest pewny że amh jest 1,0. Wyniki męża są wg niego bardzo dobre bo mimo morfologii 2% jest ich bardzo dużo. Więc spróbujemy samej stymulacji jak przed córką. Jak się nie uda inseminacja. I jak to nie wyjdzie to dopiero myślimy o in vitro. Jestem dobrej myśli :)
Oczywiście że pamiętam, miło że do nas wracasz :) byle na krótko :)

Do Poznania mam ponad 100 i do Wroclawia mam ponad 100, wiec bez roznicy, a kogo z Poznania polecasz?

Czekam na recenzje :D

My też do Invimed ale Katowice. Myślę, że musiałabyś poszukać opinii o lekarzach z klinik i wtedy wybrać plus poczytać o organizacji i opinie też o klinikach 🙂
Jest sporo informacji na internecie i na forach

Jeżeli to ma być dla Ciebie komfort i nie robi Ci różnicy jeden cykl to pewnie 🙂 po co potem masz się zastanawiać i mieć wyrzuty sumienia

Ja jestem w Invimedzie Wrocław i jestem bardzo zadowolona ze swojego lekarza. Zawsze będzie moim cudotwórcą nawet jeśli okaże się że drugim razem nie wyjdzie.

Jestem w ciąży, jestem w ciąży. Jestem w ciąży!!!!!
Progesteron 24,12 ng/ ml beta 74,3
Bardzo się cieszę!!!! I bardzo gratuluję!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry