foxylady
Zaangażowana w BB
O to to! Jak ma być ciaza zdrowa to nie katuj się wyrzeczeniami, będzie wtedy dobrzeJestem zdania że jak ciąża będzie zdrowa to żadne wakacje nie stoją na przeszkodzie. Zrobicie jak uważacie za słuszne![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
O to to! Jak ma być ciaza zdrowa to nie katuj się wyrzeczeniami, będzie wtedy dobrzeJestem zdania że jak ciąża będzie zdrowa to żadne wakacje nie stoją na przeszkodzie. Zrobicie jak uważacie za słuszne![]()
I ja!! Niezmiennie kibicuje wszystkimto i ja (kolejny szpieg kreskowy) dołączam do gratulacji!
Cudnie, cudnie, cudnie!![]()
Oczywiście że pamiętam, miło że do nas wracaszCześć dziewczyny. Ktoś mnie jeszcze pamieta?Chciałabym się dopisać na ławeczkę. Bo czeka mnie jeszcze chyba z dwa miesiące czekania niestety na starania.
Gratuluję nowych ciąży!!!! I tych pięknych kresek!
Ja byłam dzisiaj w klinice na wizycie po histeroskopii. Tak się też złożyło że mam już 3 tygodnie okres a mój lekarz z w moim mieście ma urlop. Nie szłam więc do nikogo bo i tak miałam mieć tą dzisiejsza wizytę. A jednak takie "akcje" się zdarzały więc nie robiłam paniki. No coś mi się porobiło w macicy. Lekarz mówi że zrobiły się jakieś skrzepy i musimy oczyścić tą macicę. Muszę brać orgametril tydzień a potem odstawic, dostać okres. I znowu na wizytę. Jak to minie, dostanę leki bo z markera z wyniku histopat. wyszedł ten lekki stan zapalny endometrium. I wtedy ..... Ruszamy
Moje jajniki wskazują że to.amh 1,02 (mimo wcześniejszego wyniki 0,4) jest prawdopodobne i że on jest pewny że amh jest 1,0. Wyniki męża są wg niego bardzo dobre bo mimo morfologii 2% jest ich bardzo dużo. Więc spróbujemy samej stymulacji jak przed córką. Jak się nie uda inseminacja. I jak to nie wyjdzie to dopiero myślimy o in vitro. Jestem dobrej myśli![]()
Do Poznania mam ponad 100 i do Wroclawia mam ponad 100, wiec bez roznicy, a kogo z Poznania polecasz?
Czekam na recenzje![]()
My też do Invimed ale Katowice. Myślę, że musiałabyś poszukać opinii o lekarzach z klinik i wtedy wybrać plus poczytać o organizacji i opinie też o klinikach
Jest sporo informacji na internecie i na forach
Jeżeli to ma być dla Ciebie komfort i nie robi Ci różnicy jeden cykl to pewniepo co potem masz się zastanawiać i mieć wyrzuty sumienia
Bardzo się cieszę!!!! I bardzo gratuluję!!!!Jestem w ciąży, jestem w ciąży. Jestem w ciąży!!!!!
Progesteron 24,12 ng/ ml beta 74,3