Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Do dziela!U mnie chyba w końcu szykuje się pik. Musze zbierać siki na kolejny test za jakieś 3h i się okaże. Easy home pokazało raptem 1.04 więc powinno chyba iść w górę, rano jeszcze nie był pozytywny jak robiłam.
Jutro u ginekologa się okaże, ale nawet jeśli to pik to na wizycie może wciąż być przed owu niestety…
piję od 2 miesięcyDziewczyny, jedno co mogę wam doradzić to co u mnie pomogło w zagnieżdżeniu zarodka a teraz moja beta ledwo mieści się w górnych normach wartości to jest olej z wiesiołka. Ja brałam w tabletkach. Trzeba go brać do owulacji a od spodziewanej implantacji przestać do może powodować mokro skurcze.
Olej z wiesiołka pomaga w rozpulchnieniu i ukrwienie endometrium I poprawia śluz dla lepszej implantacji.
Poczytajcie o tym. U mnie już w pierwszym cyklu brania pomogło.
Olej lniany ? O tym nie słyszałamJa też teraz drugi cykl piłam olej z wiesiołka, a od owulacji olej lniany, codziennie jedna łyżka z rana. Smak pozostawia wiele do życzenia, ale czego się nie zrobi dla wymarzonego dziecka![]()
SuperDzień dobryJak spałyście?
Ja koszmarnie, bo się martwię dzisiejszym przyrostem, ale sikaniec trochę mnie uspokoił. Wstawiam, bo mogęDzisiaj dopiero miałam testować
Zobacz załącznik 1741227