Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
W sensie wróży Ci bliźnięta? Uważaj, bo Twoja mała jest jak czarownica, co powie to sie dzieję, więc może i parka będzieDostałam opr.dol od męża że mam się nie martwić i mam uwierzyć w ten cud. Za to córka znowu wyskoczyła z tekstem przed snem „ mamo, jak duży brzuch będziesz mieć z chłopcem i dziewczynką?”
Musicie przegadac temat koniecznie.. moze troche sie przestraszyl ze to realne bo sie staracie?Ja się właśnie dowiedziałam, że partner ma wątpliwości co do drugiego dziecka. Cudownie…
Zbadaj, ale wyglada to bardzo nietypowo.. bol jak na okres jest normalny, a krwawienie zywa krwia czy taka stara? W duzej ilosci? Zawsze mozesz podjechac na sor, przy takiej ilosci jesli jest ciaza bedzie widac pecherzyk, a i co sie dzieje w srodku czy bardziej krwiak czy cos sie dziejeLekarz w weekend mi nie odpowie na chacie,
Klinika w weekend nie pracuje.
A ja całkowicie zgłupiałam.
Jutro rano pojadę zrobic jeszcze raz betę. Zobaczymy czy spada czy rosnie
Taak, mam wrażenie, że podczas starań ulatuje ze mnie cała energia jaką mam. To jednocześnie mnie dołuje, bo kocham swoją pracę i chcę być w niej na 110% a nie mogę@Kejti9247 przykro mi.. no dupa blada i tyle. Nie wiem czy Ty też tak masz ale ostatnio mam totalne wypalenie zawodowe przy staraniach![]()
Pozdrawiam z moim estradiolem 79 przy pęcherzyku 23 mm@mariposa_ miała zupełnie inną stymulację i inny zakres. U mnie Estriadol powinien być min 300 w czasie owulacji, ja mam 184także lekarka, dobrze napisała „lichy”
Jak to się mówi, pożyjemy zobaczymyA to widzisz przestrzelilammyslalam ze zawsze taka wartosc starczy.. no dobra ale te 180 to przeciez nie rewelacja w takim razie, ale nie wyklucza nic!
Nie, beta jest w budowie podobna do LH i Ovitralle daje sygnał żeby do 36h była owulacjaMoze glupie pytanie, ale serio nie wiem..
jesli podaje sie zastrzyk z tak wysoka beta, a owu przeciez jest po zastrzyku, to czy organizm nie dostaje info- jestes w ciazy, nie zapladniaj sie? Czy moze beta uwalnia sie po jakims czasie?
Ojj, faceci już chyba tak mająJa się właśnie dowiedziałam, że partner ma wątpliwości co do drugiego dziecka. Cudownie…
Masz rację, ja uważam, że nie ma takiej możliwości przecież ej.. to już pęcherzyk jest ciążowyNo ale jak zastrzyk byl 28.04 to taka beta chyba nie jest możliwa z ciąży, bo to by bylo gdzieś 9-10dpo przecież.... poprawcie mnie ewentualnie dziewczyny...
No lipna ta nasza praca w obecnej naszej sytuacjiTaak, mam wrażenie, że podczas starań ulatuje ze mnie cała energia jaką mam. To jednocześnie mnie dołuje, bo kocham swoją pracę i chcę być w niej na 110% a nie mogęprzy okazji, wszystkiego najlepszego „siostro” w dniu naszego święta!
Pozdrawiam z moim estradiolem 79 przy pęcherzyku 23 mmbierzesz estrofem? Jak Twoja lekarka prowadzi takie przypadki?
A który tydzień (pełny) od miesiączki?Dziewczyny.
Zastrzyk ovitrelle 28.04 -
Czy to jeszcze pozostałości po nim, czy juz mogę sie zacząć cieszyć![]()
U mnie wczoraj beta 3081 5.2 tyg. CiążyA który tydzień (pełny) od miesiączki?
16.04 pierwszy dzien cykluA który tydzień (pełny) od miesiączki?