Lwica1410
Fanka BB :)
Nawet jeżeli chodzi o dietę eliminacyjną przy kp? Bo może źle posta sformułowałam.Ma znaczenie, my musieliśmy je na początku wyeliminować, dopiero teraz je wprowadzamy, a i tak po niektórych rzeczach jest reakcja.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nawet jeżeli chodzi o dietę eliminacyjną przy kp? Bo może źle posta sformułowałam.Ma znaczenie, my musieliśmy je na początku wyeliminować, dopiero teraz je wprowadzamy, a i tak po niektórych rzeczach jest reakcja.
To wszystko zależy od tego, ile alergenu u Ciebie przechodzi. To bardzo indywidualna kwestia, bo np. Staszek ma alergię giga, a ja go karmilam 2 lata i nie musialam nic eliminować, bo nie miał żadnych objawów. Nawet jak już miał objawy jak jadł sam.Nawet jeżeli chodzi o dietę eliminacyjną przy kp? Bo może źle posta sformułowałam.
To już kawał Proga! Mój prożek rano się tak darł, że już nie wiedziałam jak pomóc… a królowa chciała do kojca z zabawkamiPoproszę nieśmiało o dużo kciuków, by tym razem było dobrze…beta 74 i prożek 24.
Zaczęła rządzić mała ?To już kawał Proga! Mój prożek rano się tak darł, że już nie wiedziałam jak pomóc… a królowa chciała do kojca z zabawkami
Za chwilę Ty nam tak napiszesz![]()
Przypomnieć sobie instrukcje obsługi jak to jest z bombelkiemTo już kawał Proga! Mój prożek rano się tak darł, że już nie wiedziałam jak pomóc… a królowa chciała do kojca z zabawkami
Za chwilę Ty nam tak napiszesz![]()
Ja mam wrażenie, że moje małe szybko zaczynają rządzić. Ciężko przekonać, że jest inaczej.Zaczęła rządzić mała ?![]()
No to pozostaje dokładnie czytać składy. Pewnie i tak w końcu skończymy u alergologa.To wszystko zależy od tego, ile alergenu u Ciebie przechodzi. To bardzo indywidualna kwestia, bo np. Staszek ma alergię giga, a ja go karmilam 2 lata i nie musialam nic eliminować, bo nie miał żadnych objawów. Nawet jak już miał objawy jak jadł sam.
Ja bym to skonsultowała z alergologiem.
Trzymam, trzymam i nie puszczamPoproszę nieśmiało o dużo kciuków, by tym razem było dobrze…beta 74 i prożek 24.
Już w brzuchu rządziłaZaczęła rządzić mała ?![]()