Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kurczaki, no jesli na usg nie bylo widac to nie zwiastuje ze ta owu bedzie jednak tetaz.. chyba ze gin przegapil, bo nie szukal, jak nie widzial wprost..Ja zrobiłam właśnie z ciekawości owulaka i jest wciąż praktycznie pozytywny. A w sobotę na USG nie było już żadnego pęcherzyka ani nic. Więc kompletnie nie rozumiem co to się dzieje w tym cyklui miałam 2 dni spadku temperatury, całkiem spore w dodatku.
Jak od 2 dni, to dzisiaj wieczorem bym siknela, powinno cos byc juz, a jak nie to juteo ranoJa już wariuje wczoraj byłam pewna że już przyjdzie @ a tu nic. Od 2 dni mialam śluz z mikro niteczkami z krwią, brak bólu brzucha, lekko wrażliwe piersi dziś przeszło calkiem.łudze się że to jakieś plamienie implantacyjne bo może owu się jednak przesunęła.... Kusi żeby zrobić sikańca ale sama nie wiem kiedy żeby znowu się nie zawieść...
A kiedy powinnaś mieć okres ?Ja już wariuje wczoraj byłam pewna że już przyjdzie @ a tu nic. Od 2 dni mialam śluz z mikro niteczkami z krwią, brak bólu brzucha, lekko wrażliwe piersi dziś przeszło calkiem.łudze się że to jakieś plamienie implantacyjne bo może owu się jednak przesunęła.... Kusi żeby zrobić sikańca ale sama nie wiem kiedy żeby znowu się nie zawieść...
Jeśli jesteś po terminie miesiączki, to testowanie teraz jest jak najbardziej na miejscuJa już wariuje wczoraj byłam pewna że już przyjdzie @ a tu nic. Od 2 dni mialam śluz z mikro niteczkami z krwią, brak bólu brzucha, lekko wrażliwe piersi dziś przeszło calkiem.łudze się że to jakieś plamienie implantacyjne bo może owu się jednak przesunęła.... Kusi żeby zrobić sikańca ale sama nie wiem kiedy żeby znowu się nie zawieść...
A bym sie nie zdziwiła jakby nie widział… były tu takie przypadki @StaraStaraczkaNewKurczaki, no jesli na usg nie bylo widac to nie zwiastuje ze ta owu bedzie jednak tetaz.. chyba ze gin przegapil, bo nie szukal, jak nie widzial wprost..