• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj przynosi dobre wieści, dwie kreseczki serce pieści 🐝🩷

reklama
Ja zrobiłam właśnie z ciekawości owulaka i jest wciąż praktycznie pozytywny. A w sobotę na USG nie było już żadnego pęcherzyka ani nic. Więc kompletnie nie rozumiem co to się dzieje w tym cyklu 🥲🥲🥲 i miałam 2 dni spadku temperatury, całkiem spore w dodatku.

Ja już wariuje wczoraj byłam pewna że już przyjdzie @ a tu nic. Od 2 dni mialam śluz z mikro niteczkami z krwią, brak bólu brzucha, lekko wrażliwe piersi dziś przeszło calkiem.łudze się że to jakieś plamienie implantacyjne bo może owu się jednak przesunęła.... Kusi żeby zrobić sikańca ale sama nie wiem kiedy żeby znowu się nie zawieść...

Ja zrobiłam właśnie z ciekawości owulaka i jest wciąż praktycznie pozytywny. A w sobotę na USG nie było już żadnego pęcherzyka ani nic. Więc kompletnie nie rozumiem co to się dzieje w tym cyklu 🥲🥲🥲 i miałam 2 dni spadku temperatury, całkiem spore w dodatku.
Kurczaki, no jesli na usg nie bylo widac to nie zwiastuje ze ta owu bedzie jednak tetaz.. chyba ze gin przegapil, bo nie szukal, jak nie widzial wprost..
Ja już wariuje wczoraj byłam pewna że już przyjdzie @ a tu nic. Od 2 dni mialam śluz z mikro niteczkami z krwią, brak bólu brzucha, lekko wrażliwe piersi dziś przeszło calkiem.łudze się że to jakieś plamienie implantacyjne bo może owu się jednak przesunęła.... Kusi żeby zrobić sikańca ale sama nie wiem kiedy żeby znowu się nie zawieść...
Jak od 2 dni, to dzisiaj wieczorem bym siknela, powinno cos byc juz, a jak nie to juteo rano

A kiedy powinnaś mieć okres ?

Jeśli jesteś po terminie miesiączki, to testowanie teraz jest jak najbardziej na miejscu ;)

Mam zagwozdke.. :D teoretycznie termin @ wypadnie w czwartek, ale przez ta przesunieta owu mysle ze bedzie w sobote, raczej nie niedziela, ale tez jest taka opcja..
jesli dostane okres to raczej rano/poludnie, a chcialabym zeobic badania krwi. Czy pojscie na ryzyko w sobote ma sens, jesli jeszcze oficjalnie nie bedzie okresu wiec 1dc, co jesli dostalabym jednak w niedziele?
Potem mam opcje dopiero we wtorek to bylby 4dc przy okresie w sob.. czy to bedzie ok?
Mam okazje podjechac rano do labu na lh,fsh, prolaktyne, estradiol, cykne chyba jeszcze raz tsh i insuline, cos jeszcze? Amh nie badaja w tym labie.. testosteron tez?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry