• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj przynosi dobre wieści, dwie kreseczki serce pieści 🐝🩷

Jak ma pomóc to ja poproszę tego laczka 🤪😀
IMG_7150.jpeg

Dwa razy nie trzeba! :D

reklama
Ja dzisiaj też przed pracą skoczyłam zbadać ferrytynę i tarczyce, zobaczymy jak tam wyniki po ponad miesiącu brania euthyroxu i żelaza :)
Nie wiem jak tarczyca, ale ferrytyna dużo czasu potrzebuje żeby się podbudować, ja w listopadzie miałam 13, potem to poronienie i dość obfite miesiączki i teraz mam 8 🫠 zapisałam się na jutro na teleporade, mam nadzieję że coś doradzi 🙈

Hej.
Ja dzisiaj teraz dopiero wstałam 🙂 ale Wy macie ostatnio spid z pisaniem 😅
Dzisiaj popołudniu jadę na monitoring więc zobaczymy co się wydarzyło ale od niedzieli dziwnie ciągnie mnie prawy jajnik cały czas, tak mnie jeszcze po ewentualnej owu nie ciągnęło więc ekhm.. mam nadzieje tylko, że nie jakaś torbiel 😩

Dobry, poniedzialek, wiec byle przetrwac..
7dpo, a czuje ze nie ma najmniejszych szans..
Łączek jak nic za chwilę na Ciebie 🤬

Ja już wariuje wczoraj byłam pewna że już przyjdzie @ a tu nic. Od 2 dni mialam śluz z mikro niteczkami z krwią, brak bólu brzucha, lekko wrażliwe piersi dziś przeszło calkiem.łudze się że to jakieś plamienie implantacyjne bo może owu się jednak przesunęła.... Kusi żeby zrobić sikańca ale sama nie wiem kiedy żeby znowu się nie zawieść...
Hmm no koniecznie zatestuj bo może może 🤭

Mam zagwozdke.. :D teoretycznie termin @ wypadnie w czwartek, ale przez ta przesunieta owu mysle ze bedzie w sobote, raczej nie niedziela, ale tez jest taka opcja..
jesli dostane okres to raczej rano/poludnie, a chcialabym zeobic badania krwi. Czy pojscie na ryzyko w sobote ma sens, jesli jeszcze oficjalnie nie bedzie okresu wiec 1dc, co jesli dostalabym jednak w niedziele?
Potem mam opcje dopiero we wtorek to bylby 4dc przy okresie w sob.. czy to bedzie ok?
Mam okazje podjechac rano do labu na lh,fsh, prolaktyne, estradiol, cykne chyba jeszcze raz tsh i insuline, cos jeszcze? Amh nie badaja w tym labie.. testosteron tez?
Ja byłam chyba jednak zrobiła 4dc, ja zawsze robię 2-5dc 🙂

Głupie pytanie - kiedy najszybciej progesteron pokaże czy była owulacja? Wiem że szczyt to 7dpo, ale wcześniej pewnie też coś powinno już być?
6-8dpo 🙂

Cześć dziewczyny 🌞
Chwilę mnie nie było ale wyjechaliśmy z mężem na majówkę w moje rodzinne strony i zostaliśmy ponad tydzień , ale teraz wiem że właśnie tego potrzebowałam bo wreszcie zajęłam głowę czymś innym chociaż na chwilkę.
W czwartek mam kontrol po poronieniu i mam nadzieję że wszystko będzie ok 🙂
Dziewczyny gratuluję pozytywnych kreseczek ❤️
Dobrze Cię widzieć 😊 fajnie, że odpoczęłaś choć trochę. Wracasz do nas ze staraniami?

@natkusia a Ty jak tam z ta owu?:D
Dzisiaj popołudniu monitoring 🤪

reklama
Hej.
Ja dzisiaj teraz dopiero wstałam 🙂 ale Wy macie ostatnio spid z pisaniem 😅
Dzisiaj popołudniu jadę na monitoring więc zobaczymy co się wydarzyło ale od niedzieli dziwnie ciągnie mnie prawy jajnik cały czas, tak mnie jeszcze po ewentualnej owu nie ciągnęło więc ekhm.. mam nadzieje tylko, że nie jakaś torbiel 😩

Łączek jak nic za chwilę na Ciebie 🤬

Hmm no koniecznie zatestuj bo może może 🤭

Ja byłam chyba jednak zrobiła 4dc, ja zawsze robię 2-5dc 🙂

6-8dpo 🙂

Dobrze Cię widzieć 😊 fajnie, że odpoczęłaś choć trochę. Wracasz do nas ze staraniami?

Dzisiaj popołudniu monitoring 🤪
Jak mnie jajnik od razu po owu bolal, ze muslalam ze to torbiel, to skonczylo sie 2 kreskami :D
Tak sikam sobie dla sportu. 😅 Nie ciemnieje, jak już to na tym samym poziomie. Raczej testowe linie przebijają. Ale zaczyna mnie boleć brzuch jak na @. Dziś wskoczył mi wynik progesteronu z wczoraj 14,00 ng. Przynajmniej wiem że była owulacja 🎉💃
Kurde jak na tym samym poziomie tak pozno i to prozek caly czas tak wysoko..? Moze faktycznie cos sie pomalutku zaczyna posiwac do przodu?
Brzuch jak na @ nke wrozy od razu @ ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry