• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj przynosi dobre wieści, dwie kreseczki serce pieści 🐝🩷

Hej.
Ja dzisiaj teraz dopiero wstałam 🙂 ale Wy macie ostatnio spid z pisaniem 😅
Dzisiaj popołudniu jadę na monitoring więc zobaczymy co się wydarzyło ale od niedzieli dziwnie ciągnie mnie prawy jajnik cały czas, tak mnie jeszcze po ewentualnej owu nie ciągnęło więc ekhm.. mam nadzieje tylko, że nie jakaś torbiel 😩

Łączek jak nic za chwilę na Ciebie 🤬

Hmm no koniecznie zatestuj bo może może 🤭

Ja byłam chyba jednak zrobiła 4dc, ja zawsze robię 2-5dc 🙂

6-8dpo 🙂

Dobrze Cię widzieć 😊 fajnie, że odpoczęłaś choć trochę. Wracasz do nas ze staraniami?

Dzisiaj popołudniu monitoring 🤪
Czekam tylko na zielone światło od lekarza w czwartek i tak wracam oczywiście że wracam ❤️❤️

reklama
W sumie z nerwów, że dostałam @ zamówiłam go i myślę czy moje pieniądze zostały dobrze ulukowane. Wcześniej stosowaliśmy zwykłe drogeryjne i naczytałam się, że to ZŁO.
No nic. Trzeba będzie zobaczyć jak to będzie. :)
Drogeryjne chyba nawet mają z tyłu informację że mogą zabijać plemniki. My ostatnie 3 cykle stosowaliśmy Fertilsafe i w poprzednim cyklu zaskoczyło, co prawda tylko biochem i w obecnym też się udało i czekam cierpliwie na rozwój sytuacji 🤞

Uda się. Ale powiem Ci, że nie zazdroszczę…. Ja też pracuję z dziećmi, ale raczej starszymi. Ciężarne najbardziej jednak najbardziej na mnie działają. Tulę.

A kiedy ostatnio sprawdzałaś żelazo i ferrytyne ?
Miesiąc temu - właśnie przyszły wyniki, miesiąc temu żelazo 35, dziś 57, ferrytyna 27, dziś 28, więc szału nie ma, reszta badań w miarę ok, tsh 1,6 pozostałe tarczycowe ok, kwas foliowy powyżej 20, jedynie niepokoi mnie CRP - 4 i ob 18, do tego mam bardzo wysoki cholesterol ldl i nie-Hdl bo 156 i 170

Laski, a jak u Was z chęcią na seks? Ja na początku naszych starań (2 lata temu) normalnie miałam popęd na dosyć wysokim poziomie, a teraz widzę, że nie przychodzi mi to już jakoś łatwo.
Jak już dojdzie co do czego, to jest ogień, ale czasami mam wrażenie, że muszę się zmusić i to jest dosyć frustrujące.
Macie może jakieś protipy?

Dobry wieczór, nadal nie dociera. Progesteron 30 beta… 526 🥳🥳🥳
Clap Joy GIF by Finch Care

Rośnij tam zdrowo kropeczko!!! ♥️

reklama
Laski, a jak u Was z chęcią na seks? Ja na początku naszych starań (2 lata temu) normalnie miałam popęd na dosyć wysokim poziomie, a teraz widzę, że nie przychodzi mi to już jakoś łatwo.
Jak już dojdzie co do czego, to jest ogień, ale czasami mam wrażenie, że muszę się zmusić i to jest dosyć frustrujące.
Macie może jakieś protipy?
Ja nie pomogę bo mnie totalnie ogarnia frustracja 😣 przy stymulacji to już w ogóle dostajemy harmonogram pt „proszę dziś, jutro i pojutrze wieczorem współżyć”.. aktualnie po 3 dniach współżycia, mamy dzień przerwy i zalecone jutro i pojutrze. Czuję się jak maszyna do robienia dzieci..
Jeszce na początku cyklu spoko bo bez presji ale później w czasie owulacji to jest na zasadzie „dzisiaj o 17 zbiórka w sypialni” 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry