• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj przynosi dobre wieści, dwie kreseczki serce pieści 🐝🩷

Patrząc na te fotki wydaje mi się, że już 2.05 byl sygnał do pęknięcia pęcherzyka, bo testy juz byly bardzo ciemne, więc może byc też 9dpo. Co nie zmienia faktu, że kreseczka jak na ten etap jest już piękna i wyraźna.

Pamiętajmy, że te aplikacje typu Premom też nie są wyznacznikiem 100% czasu owu, zwłaszcza, że testy sa w różnym swietle i może różnie odczytywać.

Tak sobie myślę, a może taka wysoka beta (przy intensywnym wybarwieniu testu juz teraz te 8 czy 9dpo) będzie oznaczać bliźnięta ❤️
Ojej , oby zdrowe , i jedno w zupełności wystarczy 🤣🤣🤣
Nie spie od 2 w nocy . To będzie ciezki dzien w pracy 🥲
Dzień dobry CIOCIE !

Załączniki

• 20260513_045647.jpg
    20260513_045647.jpg
    817,6 KB · Wyświetleń: 118
  • 20260513_045643.jpg
    20260513_045643.jpg
    838,5 KB · Wyświetleń: 117
Ostatnia edycja:
reklama
Ej @Jesienny_lisc dawaj no jakie objawy mialas :D
To był jedyny miesiąc gdzie nie zapisywałam objawów 😅 odpuściłam ze względu na wyjazd. 🫣 i za bardzo o nich nie myślałam ...
Ale no ciągnięcie jajnika lewego (on tez bolal mnie podczas piku ) nie byłam pewna czy to jajnik czy więzadła 😅
No 7 dpo te mięso smażone mi padliną śmierdziało , od owulacji straaaaszne wzdęcia , no i wczoraj ból piersi , ale to wszystko tak jak czasami progesteron daje popalić, patrzyłam szyjke zero różnicy jak w poprzednich cyklach , śluz tez . 🤷‍♀️

Jak bylam w ciazy z corka, w 4 tygodniu ciazy to mialam opryszczkę :)
No u mnie wywaliło strasznie, czytałam, że to niby dobrze jak jest jakaś mała infekcja w momencie potencjalnego zagnieżdżenia, wtedy organizm nie traktuje zarodka jako intruza...
Ojej , oby zdrowe , i jedno w zupełności wystarczy 🤣🤣🤣
Nie spie od 2 w nocy . To będzie ciezki dzien w pracy 🥲
Dzień dobry CIOCIE !
Jeeej, bez dwóch zdań kropek się wita 🥰

I dobry w srodku tygodnia, u mnie test bialy, bez niespodzianek..
ostatnio sie zalamywalam, ze mama w 2026 nie zostane, bo sie miesiace skonczyly, jak tak dalej idzie, obym sie w 2027 wyrobila..

Jeszcze masz czas !
Tak jak Ty mnie ostatnio naprostowałaś tak teraz ja spróbuję!
Głowa do góry ! Nie ma załamywania się 😀😀😀
Może dopiero kropek się tam próbuje ulokować na czas na wytwarzanie bety :)
Czy ja po mojej wczorajszej wizycie nie chciałam już dziś rano sikać? Oczywiście ale jakoś udało mi się nie więc grzecznie czekam dalej 🤣

reklama
Zrobiłam test dziewczyny. Zobaczcie same. Zdecydowanie coś tam majaczy. Ręce zaczęły mi się trząść, bo po wczorajszym teście myślałam, że to testową. Ale dzisiaj już zdecydowanie coś więcej. 🫣🫣 Widzicie to czy ja już mam omamy.

Załączniki

• IMG_20260513_072320.jpg
    IMG_20260513_072320.jpg
    600,7 KB · Wyświetleń: 120

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry