• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj przynosi dobre wieści, dwie kreseczki serce pieści 🐝🩷

reklama
Kurde, ja nie widzę 🫣 ale może jutro będzie wyraźniejsza 😉
Kurcze no właśnie teraz spojrzałam na te zdjęcie i znów mój aparat nie złapał nic. Na żywo jest bladziutka, ale wyraźna, że ja wiem, że ona tam jest 🤣🤣 kurcze. Zaraz chyba jeszcze zabiorę tel mężowi, by cyknac fote.
To jeszcze z mojego tel.

Załączniki

• IMG_20260513_074857.jpg
    IMG_20260513_074857.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 109
  • IMG_20260513_075355.jpg
    IMG_20260513_075355.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 109
Przyszłam pojojac 😭 Byłam u dermatologa żeby zerknął na pieprzyk, który mi się nie podoba i kazał iść usunąć chirurgicznie no i żeby z tym nie czekać. Także nie dość, że mam myśli “to pewnie to najgorsze” to jeszcze fakt jest taki ze będziemy musieli odpuścić starania w czerwcu 😭 Bo na usuwanie chce się umówić w czerwcu po urlopie.
Mam dość..
@Jesienny_lisc ale super! Jest kropek ❤️

Zrobiłam test dziewczyny. Zobaczcie same. Zdecydowanie coś tam majaczy. Ręce zaczęły mi się trząść, bo po wczorajszym teście myślałam, że to testową. Ale dzisiaj już zdecydowanie coś więcej. 🫣🫣 Widzicie to czy ja już mam omamy.
Przy tej jakości zdjęcia ciężko ocenić, może jak spojrzę trochę pod kątem to coś widzę. Który dzis dpo przypomnij?

Przy tej jakości zdjęcia ciężko ocenić, może jak spojrzę trochę pod kątem to coś widzę. Który dzis dpo przypomnij?
11 dpo. Po śniadaniu ubiore córkę i polecę po jakiś test. Najlepsze jest to, że wczoraj uznalam, że prawdopodobnie nic z tego i zamówiłam, okej z wiesiołka zapas testów, który mi się skończył. I dopiero jutro przyjadą. A ja potrzebuję już dziś 🤣🤣

Przyszłam pojojac 😭 Byłam u dermatologa żeby zerknął na pieprzyk, który mi się nie podoba i kazał iść usunąć chirurgicznie no i żeby z tym nie czekać. Także nie dość, że mam myśli “to pewnie to najgorsze” to jeszcze fakt jest taki ze będziemy musieli odpuścić starania w czerwcu 😭 Bo na usuwanie chce się umówić w czerwcu po urlopie.
Mam dość..
@Jesienny_lisc ale super! Jest kropek ❤️
Ale usunięcie pieprzyka to rutynowy zabieg, wytną, założą ze dwa szwy i nawet możesz tego samego dnia wrócić do pracy (u mnie tak było). Chyba, że chodzi Ci o histopat i oczekiwanie na wynik potem i z tego powoduchcesz odłożyć starania...

Nie martw sie kochana na zapas, wiem łatwo powiedzieć, ale statystycznie to chirurdzy wycinają znacznie więcej zmian łagodnych niż złośliwych. Będzie dobrze 🤞

Hejka, ale dopiero 9dpo u Ciebie, nie skreślaj cyklu od razu 😠 🩴
Wiem jak to brzmi, ale u mnie 10 dpo tempka spada czyli 9 juz musi prozek leciec w dol.. ja mam krotka lutealna, albo wczesnie albo nigdy :D
Tej, mamuska, ciaza Cie nie ochroni 😂
Jeszcze masz czas !
Tak jak Ty mnie ostatnio naprostowałaś tak teraz ja spróbuję!
Głowa do góry ! Nie ma załamywania się 😀😀😀
Może dopiero kropek się tam próbuje ulokować na czas na wytwarzanie bety :)
Czy ja po mojej wczorajszej wizycie nie chciałam już dziś rano sikać? Oczywiście ale jakoś udało mi się nie więc grzecznie czekam dalej 🤣
Ten miesiac wyjatkowo sie nie zalamuje.. a przynajmniej mowie tak poki @ nie przyjdzie 😂 ale spodziewalam sie tego serio, jednak przeczucie nie myli :D
Zrobiłam test dziewczyny. Zobaczcie same. Zdecydowanie coś tam majaczy. Ręce zaczęły mi się trząść, bo po wczorajszym teście myślałam, że to testową. Ale dzisiaj już zdecydowanie coś więcej. 🫣🫣 Widzicie to czy ja już mam omamy.
Kurczaki niby cos widac, a z drugiej strony jesli wczoraj majaczylo to dzis powinno byc konkretnie… nie masz jak skoczyc na bete?

reklama
Wiem jak to brzmi, ale u mnie 10 dpo tempka spada czyli 9 juz musi prozek leciec w dol.. ja mam krotka lutealna, albo wczesnie albo nigdy :D

Tej, mamuska, ciaza Cie nie ochroni 😂

Ten miesiac wyjatkowo sie nie zalamuje.. a przynajmniej mowie tak poki @ nie przyjdzie 😂 ale spodziewalam sie tego serio, jednak przeczucie nie myli :D

Kurczaki niby cos widac, a z drugiej strony jesli wczoraj majaczylo to dzis powinno byc konkretnie… nie masz jak skoczyc na bete?
Chciałam jeszcze zatestowac i ewentualnie w piątek sobotę skoczyć na betę albo dopiero w poniedziałek. Właśnie tak nie wczoraj niby coś majaczyło, ale raczej po czasie wyszedł cień który i dziś widzę, a dziś zrobiłam te facelle i w tych 3 min pojawiła się ta kreska. Pokazałam mężowi, a on się ucieszył i że gratulacje, a potem, że on nie widzi, że jest biało, a za chwilę, że coś jest, ale, że może to tylko ta testową. Jakby była niska beta to pewnie wychodzą takie bladziuchy. Zjemy śniadanie i jadę do tego rosska.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry