• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj przynosi dobre wieści, dwie kreseczki serce pieści 🐝🩷

reklama
A to dopiero doczytałam że u Ciebie dopiero 9dpo @Kaalaa , to ja chyba też wyjmę laczka 🙈🩴
Nie, kurde serio jutro spada juz tempka a 12dpo max dostaje okres, ja nie mam ze czekam i 13,14 dpo.. u mnie takie nie istnieja wiec musi sie zadziac wczesniej..
Także czekam i rano zrobię test przed pracą jak się potwierdzi zapisze się do lekarza. Już patrzyłam, że akurat pod koniec miesiąca na terminy i byłby to 6tydzien także idealnie. Jeszcze będę lecieć na będę jak coś 🥰🥰 biorę na chłodno jutro będę piszczeć 🤣🤣 ale mimo wszystko płacze że wzruszenia hahaha
No jest wyraznie kreska! Koniecznje sikaj jutro rano, zobaczysz jaki progres :)
Jechalam z pobrania i rozwalilam samochod, walnelam ciezarowce elce w dupe 😵‍💫 nikomu nic sie nie stalo, moja wina, nie zachowalam ostroznosci i nie wyhamowalam, obylo sie bez policji na szczescie.. maz mowi ze maske i swiatla wymieni, reszte naprostuje i bedzie git 🙈
O kurde… dobrze, ze sie nic nikomu nie stalo..

A z przyjemniejszych rzeczy to zbliza sie pik, dzis 14 dc wiec owulka powinna byc w terminie 🤞

Załączniki

• 20260513_130203.jpg
    20260513_130203.jpg
    1 010,2 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Ja mam jeden test tylko i jakoś chyba nie będę w tym cyklu nawet na niego sikać..
Jak kiedyś robiłam zapasy to wariowalam az i kazde zakluvie, bol czy inne symptopmy przypisywalam ciąży i kończyło sie na wykonaniu testu, ktory i tak byl negatywny.. Także odpuściłam z takim testowaniem.. Aby nie robic sobie krzywdy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry