• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj przynosi dobre wieści, dwie kreseczki serce pieści 🐝🩷

reklama
A czy cos Ci mówili lekarze odnośnie tych biochemow? Jakas diagnostykę mozna zrobic? Podpytuje, bo to tez moj drugi i sie zastanawiam.
Wczesniej lekarka mówiła żeby zrobić badania na zespół antyfosfolipidowy i mutacje MTHFR i w sumie tyle. Badanie nasienia też już moj partner robił, ale to pod koniec lutego.

Ale miałam nadzieje że omówię to już w klinice niepłodnosci, umowilam sie na przyszly wtorek, ale dzisiaj odwołałam wizyte.... bo to bez sensu, skoro jestem teraz zastopowana przez ta sytuacje. Mam jeszcze wizyte na 20 czerwca do innego lekarza i mam nadzieje, ze do tego czasu sytuacja sie juz rozwiaze

słuchajcie, a ja mam homocysteine 10,5, ktoś wie jak to obnizyc ? Jak cos to kwas foliowy i witamine b12 mam w totalnym nadmiarze

Narazie nie biore już supli wspierajacych plodnosc zeby moze... usprawnic ten proces spadku bety, ale moglabym sie zająć tym, co wyszło średnio.

Żelazo biorę, ciekawe kiedy moja ferrytyna 15 podrośnie do 59 (podobno powinno byc tyle, ile się waży)

Witam oczywiście jak to ja musiałam się obudzić jeszcze przed budzikiem🤣. Ale za to zrobiłam test i w sumie już zgłupiałam. I nie wiem mam wrażenie, że ta kreska ściemniała, a z drugiej strony nie wiem. Z tyłu głowy mam, że np. jeżeli w 10 dpo wystartowało i miało wartość 1 to dziś jest dopiero 2 i dlatego tak blado 🤔🤔 dziś w sumie nie miałam problemu żeby złapać kreskę na zdjęciu 😁 więc może może. Same zerknij cię i co myślicie. Ja nadal mam mieszane uczucia.

Załączniki

• IMG_20260514_054006.jpg
    IMG_20260514_054006.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 102
  • IMG_20260514_053942.jpg
    IMG_20260514_053942.jpg
    725,6 KB · Wyświetleń: 102
Witam oczywiście jak to ja musiałam się obudzić jeszcze przed budzikiem🤣. Ale za to zrobiłam test i w sumie już zgłupiałam. I nie wiem mam wrażenie, że ta kreska ściemniała, a z drugiej strony nie wiem. Z tyłu głowy mam, że np. jeżeli w 10 dpo wystartowało i miało wartość 1 to dziś jest dopiero 2 i dlatego tak blado 🤔🤔 dziś w sumie nie miałam problemu żeby złapać kreskę na zdjęciu 😁 więc może może. Same zerknij cię i co myślicie. Ja nadal mam mieszane uczucia.
Kreska jest bez dwóch zdań 🤞

reklama
Witam się z kawką 🥰
Nie mogę spać w nocy od kilku dni , budzę się codziennie o 1 -2 na siku i juz jestem wyspana , a pozniej w dzień nie wiem jak się nazywam 🫣 i zaczyna się częste sikanie😅
Dzisiaj idę na pierwszą bete 😊 🥰
A w sobotę powtórzę, choć powiem Wam że jestem nadzwyczaj spokojna , to silny kropek 😁🥰

Mi się niestety wydaję że to testowa ...
Ja właśnie robię eksperymenty na testach bo mam ich jeszcze około 20 szt ...
Kreska rośnie nawet co 2 h ... mysle że jakby wczoraj cos bylo to dzisiaj by bylo mega widać ... 😟

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry