• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Forum BabyBoom

Aneczka26q
Aneczka26q
Nie ogarniam tego jeszcze bo dopiero dziś ro założyłam 😅
Jula19
Jula19
Ja na forum jestem od listopada a aplikacje na tel mam od niedawna
Aneczka26q
Aneczka26q
Ja jeszcze nie mam Anki, ale później założę
Aneczka26q
Aneczka26q
I jak się czujesz ogólnie??
Jula19
Jula19
Jestem bezsilna. Nie mam pomysłu co dalej robić i czy w ogóle ma to jakiś sens w obecnych czasach. Najpierw czekałam aż skończy się ta pandemia, bardzo balam sie zajścia w ciążę w okresie jesienno zimowym, ale mimo wszystko probowalam. Teraz kiedy pandemia się uspokoiła to stało się coś o wiele gorszego i obawiam sie tej wojny ;/
Aneczka26q
Aneczka26q
Też o tym myślalam. Dziś jak okazało się, że dostalam @ to z tej bezsilności poczułam tylko , że takie zawiedzenie. Chyba na prawdę muszę trochę odpuścić postawić raczej na to , że co będzie to będzie.
Aneczka26q
Aneczka26q
Bo boję się, że w jakąś depresję popadnę a co hirszw wmowie sobie ciążę i się okaże, że będzie to ciąża ale pozamaciczna 😨
Spróbuję jakoś, nie wiem jak ale jakiś patent muś e na to znaleźć.
Boję się zakladac rodzinę w naszym chorym kraju a co dopiero rodzic dziecko 😶😏😶
Jula19
Jula19
Depresję to ja już mam. Chodzę do psychologa. Ja całe swoje zycoenpodporzadkowalam zachodzeniu w ciążę. Myślę tylko o tym, nie potrafię przestać. I do tego po okresie do owulacji jakoś sie trzymam, pozniej po owu czekam, myślę czy sie udało, no i przychodzi taki dzień jak dzisiaj i brak mi sil na kolejne starania. Cztery lata, ja nawet juz nie liczę który to cykl z kolei.
Jula19
Jula19
Do momentu kiedy nie zaszłam w ciaze jakoś się trzymałam. Ale kiedy okazało się że serduszko nie bije I później miałam zabieg tak podłamałam się i nie pozbieralam do tej pory.
Aneczka26q
Aneczka26q
Wiem przez co przechodzisz. Ja poroniłam w 7 tygodniu ciąży. Dostałam krwotoku nie wiedziałam co się ze mną dzieje byłam po prostu całą obolała. Od tamtej pory minęło 5 lat, ale do dziś pamiętam ten dzień jakby to było wczoraj. Czasami się zastanawiam jak by wyglądało itd... 😔
  • Smuteczek
Reakcje: Jula19
Jula19
Jula19
Bardzo mi przykro :( ja nawet nie wiedziałam że serduszko już nie biło dowiedziałam się w 11 tc na kontrolnej wizycie I ciaza zatrzymała się po 8 tc.
A po tej stracie udało Ci sie zajść?
Aneczka26q
Aneczka26q
Niestety nie 😑 Bardzo chciala bym zobaczyć te 2 kreseczki :)
Serio to jest silniejsze
  • Lubię to!
Aneczka26q
Aneczka26q
Robię wszystko co mogę, zdrowo się odżywiam chodzę na basen, dużo się ruszam co jakiś czas wyjeżdżamy na wies czy jakieś wyjazdy aby się odstresować i złapać czystego świeżego powietrza
  • Lubię to!
Aneczka26q
Aneczka26q
Partner też robi wszystko, badamy się regularnie. Nie wiem co mo,emy jeszcze,robić prócz uzbrojenia się w vierpliwosc
  • Lubię to!
Jula19
Jula19
Straszne jest to wszystko szczególnie gdy sie slyszy że ktoś zaliczył wpadkę. Ja w ogóle nie wiem jak to jest możliwe.
Aneczka26q
Aneczka26q
Noo.. serio mój Brat ma 21 lat ma już dwójkę dzieci i to różniąc między nimi tylko rok. Z siostra jest to samo. Ja nie wiem jak oni to robią
Wróć
Do góry