Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jestem bezsilna. Nie mam pomysłu co dalej robić i czy w ogóle ma to jakiś sens w obecnych czasach. Najpierw czekałam aż skończy się ta pandemia, bardzo balam sie zajścia w ciążę w okresie jesienno zimowym, ale mimo wszystko probowalam. Teraz kiedy pandemia się uspokoiła to stało się coś o wiele gorszego i obawiam sie tej wojny ;/
Też o tym myślalam. Dziś jak okazało się, że dostalam @ to z tej bezsilności poczułam tylko , że takie zawiedzenie. Chyba na prawdę muszę trochę odpuścić postawić raczej na to , że co będzie to będzie.
Bo boję się, że w jakąś depresję popadnę a co hirszw wmowie sobie ciążę i się okaże, że będzie to ciąża ale pozamaciczna
Spróbuję jakoś, nie wiem jak ale jakiś patent muś e na to znaleźć.
Boję się zakladac rodzinę w naszym chorym kraju a co dopiero rodzic dziecko
Depresję to ja już mam. Chodzę do psychologa. Ja całe swoje zycoenpodporzadkowalam zachodzeniu w ciążę. Myślę tylko o tym, nie potrafię przestać. I do tego po okresie do owulacji jakoś sie trzymam, pozniej po owu czekam, myślę czy sie udało, no i przychodzi taki dzień jak dzisiaj i brak mi sil na kolejne starania. Cztery lata, ja nawet juz nie liczę który to cykl z kolei.
Do momentu kiedy nie zaszłam w ciaze jakoś się trzymałam. Ale kiedy okazało się że serduszko nie bije I później miałam zabieg tak podłamałam się i nie pozbieralam do tej pory.
Wiem przez co przechodzisz. Ja poroniłam w 7 tygodniu ciąży. Dostałam krwotoku nie wiedziałam co się ze mną dzieje byłam po prostu całą obolała. Od tamtej pory minęło 5 lat, ale do dziś pamiętam ten dzień jakby to było wczoraj. Czasami się zastanawiam jak by wyglądało itd...
Bardzo mi przykro ja nawet nie wiedziałam że serduszko już nie biło dowiedziałam się w 11 tc na kontrolnej wizycie I ciaza zatrzymała się po 8 tc.
A po tej stracie udało Ci sie zajść?
Robię wszystko co mogę, zdrowo się odżywiam chodzę na basen, dużo się ruszam co jakiś czas wyjeżdżamy na wies czy jakieś wyjazdy aby się odstresować i złapać czystego świeżego powietrza