reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

paris.jpgoj pięknie było, powrót z kontuzja nogi mojej i Ł, 750fot zrobionych, 13st na plusie było, zwiedzanie dniem i noca, zero odpoczynku....

Załączniki

• paris.jpg
    paris.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Ja na chwilkę .
Ani@k - gdzie relacja ?? :-)

kasica
w sumie to chyba bliżej miałabyś do Łodzi do doktora , nie ?:-) (że już nie wspomnę o Czestochowie)

Szyszunia &&&&&&&&&&&&& piękny masz wykres, ale... czy Ty w ogóle pełnoletnia jesteś ??:-D:-D (tak z tego zdjęcia to zdaje się, że nie)

kok.o - gotowa do rocznicy ?;-)

Ostatnia edycja:
Piękna . . . Nie myślisz o nim dlatego piękny.
Jak to co może być?
II
:-D
nie znamy się jeszcze więc nie wiem czy chciałabys czy może jeszcze nie zobaczyć te II

Ostatnia edycja:
Znalazłam jedną ofertę gdzie można wykupić ubezpieczenie na miesiąc 247zł lub
na kwartał ale wychodzi tak samo 740zł lub na rok ale tylko 20 zł mniej niż na miesiąc ale mi promocja . . .to Lux med.
enel med ma taniej ale nie podali na ile można podpisać umowę,pewnie rok :-\
Narazie potrzebowałabym na 3 max 6 mies
Ale i tak się opłaca dla samego usg monitoringu badań hormonów i ogólnie gina
medicover cwany nie podaje cen
Jutro podzwonię
tzn już dziś :-D

Ahoj kobitki:-) PIERWSZA !!:rofl2:

Dzisiaj mam na popołudnie do pracy i właśnie się nudzę:eek:

Tak to jest z pracoholikiem :laugh2:

Szyszunia witam po wojażach . Coś ty nas z tym wiekiem oszykiwywujesz :-p Ty pisz kiedy masz 18 to zjedziemy na imprę :laugh2:
Trzymam kciuki za Piękny wykrsik &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ani@k
proszę się mnie na apelu meldować :-p

Mamuśki jak tam dzisiaj na froncie :confused:

Pozdrawiam ze słonecznego wschodu

helol wszystkim!!

Kok.o najlepszego w rocznice!! a ktora to, ze tak zapytam??

Szyszka ale fajnie!! tez bym chciala!! Muma ma racje, na nieletnia wygladasz:-p A Paryz to chyba wart jest zobaczenia nawet kosztem niedyspozycji noznej, co??

Caterina jak ty sie mozesz nudzic??? Co to bedzie jak bedziesz w ciazy i nie bedziesz mogla chodzic do pracy:szok:?? ty lepiej sie juz ucz czapeczki na szydelku robic:tak::happy:

Katiuszka ja tez mysle jak dziewczyny, ze tesciowa powinna juz powoli zwijac manatki, a Julek wyczuwa twoje zdenerwowanie. Meliska nie zaszkodzi, ale przede wszystkim ty musisz sie wyluzowac hahaha;-)

Ani@k ja to bym koniecznie chciala wiedziec jakiej plci mlode siedzi w brzuchalu;-):tak:

Dzisiejszej nocy moja mloda mi przespala ciurkiem 4,5 godziny:-) od razu sie czuje inaczej:happy: tylko cholercia cos jej sie poprzestawialo w dzien i niezaleznie od tego ile zje, to co 2 godziny z precyzja zegarka szwajcarskiego jest ryk o zarcie! Kurde, a mnie sie wydaje, ze sztuczne mleko nie mozna dawac co 2 godziny:eek: i badz tu madry czlowieku...i pisz wiersze...

eloooo:-)
dobra anuszka, juz Ci wierzymy:-D
Gatto dziękował:-) rocznica czwarta. dobrze,ze mam na obrączce wygrawerowaną date i imie meża, bo inaczej kiepsko byloby z tym pamiętaniem;-):-D:-D A Gattinka moze ma skok rozwojowy (czesto wiecej jesc potrzebują dzieciaki). Albo moze po prostu potrzebuje wiecej na raz zjesc?

ja nie śpie od 4 :wściekła/y:

reklama
Kok.o wlasnie dziad maly nie chce jesc wiecej, a za to czesto...chyba znow zadzwonie do pediatry...:eek:

Ja tez mam problem z zapamietywaniem, znaczy dat, bo imie malza jeszcze pamietam;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry