• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
BIG Malutki jeszcze ten Twoj brzuszek, ale już troszke widac:):) Wczoraj z męzem podjelismy decyzje ze od tego cyklu co się za jakis tydzien zacznie - @ spodziewana na 21 marca przestajemy się zabezpieczać na razie tak na luzie, to taki wstep do prawdziwych starań (ale kto wie może się uda:)) wiec Lilly jak doczytasz to możesz mnie wpisać w tym swoim zestawieniu na @ pierwszą niechcianą na 29 kwietnia :) Jestem tym faktem troche poddenerwowana i podekscytowana:P

A i jeszcze o jedno chicałam spytać;) BIG juz jakies pierwsze kg na pusie? z jaką wagą startowałaś? Ile tak ksiązkowo powinno się przybrać chyba ok 10 kg prawda? czy wiecej?

Ostatnia edycja:
hejka dziewczyny:)
Big dzieciaczek juz cudny oby tak sie dalej rozwijał
LILy i Juliette cieszę się ze u was dobrze wsyzstko i żadnych dolegliwosci ciążowych
Ael wspólczuje strasznie,,,:(
reszta dziwczyn trzymam kciuki za II krechy i fasolki...
ja jak wczesniej pisąłam zmieniam prace wiec nie mam parcia na ciąze i się nie obserwuje w ogóle...jak bedzie to sę bede cieszyc ale staraniem tego nie można nazwac po prostu nie zabezpieczamy sie i nie uważamy w ogóle i wyjdzie jak wyjdzie...ale na razie to nie ma nawet z czego bo jakos te 2 tygodniowe urodziny męzusia tak mnie wybiły i zmeczyły ze nawet na seks nie mam ochoty i padam zmeczona kazdego dnia od razu po przyjsciu do łożka...wiec nie ma okazji hehe
ale 8 kwietnia jedziemy na narty na urlopik i moze wtedy trochę od[poczne i nabiorę ochoty na seksik...
a na razie wystarcza buziak w czólko ,zaspane "Kocham Cię " mojego męża z rana i wieczora i jest gites...:)

Paluszek gratuluje decyzji!
CO do wagi to owszem, na czczo 59 z 58. W ciagu dnia to kiedys nawet 60 pokazalo szok.
Ja nie mam zamiaru wiecej niz 10 przytyc, ale jak bedzie nie wiem. Eh... Poki co zaraz 4 mieisiac i 1 kg na plusie.

Big cudny dzidziuś :) tylko pozazdrościć :) oby do końca było wszystko dobrze z wami:) muszę mykać, naczytałam się was, i chciałoby się więcej ale mam za 5 min zajęcia z tęgim panem od technologii i corela także papa:) miłego popołudnia, będę koło 3:)
ps. mam złe przeczucia, zaczyna mnie pobolewać brzuch jak na @... także chyba spodziwam się właśnie @ w sob rano a nie fasolki...

Paluszek jak miałamzajęcia z połozna na studiach to mówiła ze prawidłowy przyrost wagi w ciązy jest miedzy 6- 12kg i dolna granica dla osób otyłych,górna dla osób z niedowagą czyli normlana waga to jakies 9-10kg plus nie wiecej...
bo dziecko z wodami,z piersiami pełnymi waży jakies 5-6kg liczone w nadwyżce a ilośc zapotrzebowania na kalorie zwieksza się w organizmie kobiety dopiero w 3 trymestrze i to tylko o 300kalorii czyli kubek jogurtu...wiec sam zobaczcie jak to wygląda...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry