reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniówki kulinarnie!

reklama
Masz rację, byłam w typowo turystycznych miastach. W takim razie chciałabym spróbować takiej prawdziwej i pysznej włoskiej pizzy.

Ja jadłam w Wenecji i lepszą robię w domu:-D. Może kiedyś dane mi będzie zjeść prawdziwą włoską pizzę:confused:

To w przyszlosci jak wybierzecie sie do Wloch, zorganizujemy spotkanie i pojdziemy na dobra pizze:-)

Ja robię najprostszą pomidorową świata, tzn pomidory krojone z puszki duszę na masełku, dodaję odrobinę bazylii, pieprzu i jak zgęstnieją, dodaję bulionu warzywnego, może być z kostki, ok pół litra, odrobina śmietany i zupa gotowa.

Nikki zrobilam te zupke, nie mialam akurat puszki pomidorow krojonych, ale za to miazsz pomidorowy i zrobilam, i dobra wyszla i bede ja dzis jadla:tak:
tylko musze jakis odpowiedni makaronik kupic:-). Mniam mniam
I jest nieziemsko prosty, takze nic nie moze nie wyjsc:tak:

Ostatnia edycja:
U mnie na obiadek dziś ziemniaczki ,suróweczka i wątróbka z cebulką:tak:A i ogoreczki sie robią na małosolne(mogłyby sie robic szybciej)

To w przyszlosci jak wybierzecie sie do Wloch, zorganizujemy spotkanie i pojdziemy na dobra pizze:-)

Nikki zrobilam te zupke, nie mialam akurat puszki pomidorow krojonych, ale za to miazsz pomidorowy i zrobilam, i dobra wyszla i bede ja dzis jadla:tak:
tylko musze jakis odpowiedni makaronik kupic:-). Mniam mniam
I jest nieziemsko prosty, takze nic nie moze nie wyjsc:tak:
To super, ze smakuje!!

reklama
Znowu mi sie smak na pizze robi:-) koniecznie w tym tygodniu musze zjesc.

Ja z koei najlepsza pizze w zyciu jadlam w Neapolu - zwykla margherite i w Bolonii - to samo.
Prosta pizza z trzema skladnikami, a zawsze najlesza:tak:

Do góry