ivi
uzależniona;) // I.2010
ja polecałam tego: r_p77 Informacje o Użytkowniku r_p77 - Aukcje internetowe Allegro
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
po co mam kase tracić na koszule która pójdzie odrazu do smietnika a na M koszulke nie moge liczyć bo nie nosi takich dużych szerokich T-schirtów on jednak ma taki inszy gust i lubi jednak bardziej dopasowane koszulki z nadruczkami itp.
a kupowac nie bede koszulek wole na co innego wydac kase a tam na porodzie co dają koszule mi nieprzeszkadzają bo i tak jestem tylko ja i połozna no a jak juz rodze to ja już niezwracam na to uwagi czy widac coś tu czy tu tylko mysle aby urodzić synka:-);-)

Niby tak powinno być, ja jednak jeszcze tydz z brzuchem chodziłamJa doczytałam na stronie mojego szpitala, że mam zabrać jedną koszulę na dobę - wnioskuję, że będę w swoich non stop - i mnie to nawet cieszy.
Właśnie rozpoczęłam zakupy w tym kierunku. Kupiłam narazie na wersję z brzuchem ale zdałam sobie sprawę, że po pierwszej dobie on przecież mniejszy będzie![]()
Po 5dobach po porodzie poszłam na chwilę do mojej ówczesnej pracy, a kolega do mnie: no kiedy Ty wreszcie urodzisz, nie żartował, na prawdę myślał, że jeszcze nie urodziłam

I tak zaczęły się moje depresję
Niby tak powinno być, ja jednak jeszcze tydz z brzuchem chodziłamPo 5dobach po porodzie poszłam na chwilę do mojej ówczesnej pracy, a kolega do mnie: no kiedy Ty wreszcie urodzisz, nie żartował, na prawdę myślał, że jeszcze nie urodziłam
I tak zaczęły się moje depresję
![]()
a kolega zdrowy? czy cos mu zrobilas?
a ty bierzesz koszule czy *****me? bo ja mam napisane lekkie ubranie na dzien
Myslalam o dresie albo pidzamie
Jak rodziłam w szpitalu to dali mi na sam poród taką specjalną koszulę związywaną z tyłu (dupa na wierzchua kolega zdrowy? czy cos mu zrobilas?
a ty bierzesz koszule czy *****me? bo ja mam napisane lekkie ubranie na dzien
Myslalam o dresie albo pidzamie
![]()
) Ale zaraz po porodzie przebrałam się w swoją, więc wez sobie ze dwie.

rozmiar XXXL, sięga mi prawie do kostek, jest półprzezroczysta i w kwiatki 

na prawdę całkiem atrakcyjnie się czuję w ciąży, lubię swój brzuszek ... noszę raczej dopasowane ubrania ... a w tej koszuli normalnie słonica !!! maciora jakaś !!! szok