monik75
Mama Mai i Oskarka
Witajcie trzydziesteczki :-)
Vonko bardzo serdecznie Ci gratuluję:-):-):-) Tak się cieszę że i Tobie się udało wygrać walkę o fasolkę. Trzymajcie się cieplutko :-)
Przepraszam że się tak długo nie odzywałam, ale powaliła mnie choroba. Na szczęście już wszystko przechodzi.
Objawy ciążowe zaczynają się nasilać, dzięki czemu mam nadzieję że z fasolinką wszystko jest ok
Piersi rosną, nudności zaczynają się nasilać. Leżę grzecznie i modlę się żeby wszystko było ok.
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie :-)
Vonko bardzo serdecznie Ci gratuluję:-):-):-) Tak się cieszę że i Tobie się udało wygrać walkę o fasolkę. Trzymajcie się cieplutko :-)
Przepraszam że się tak długo nie odzywałam, ale powaliła mnie choroba. Na szczęście już wszystko przechodzi.
Objawy ciążowe zaczynają się nasilać, dzięki czemu mam nadzieję że z fasolinką wszystko jest ok
Piersi rosną, nudności zaczynają się nasilać. Leżę grzecznie i modlę się żeby wszystko było ok.Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie :-)
tak jak chciałam dostałam L4 cały dzień jesteśmy na mieszkanku. Wczoraj przyjechali moi rodzice tak więc jest więcej rąk do podziału pracy. Już mi się marzy przeprowadzenie, bo funkcjonowanie pomiędzy dwoma domami jest bardzo uciążliwe, część rzeczy musimy przewozić tam i spowrotem.
:-)
Ja właśnie wróciłam z pracy zjem jakiś obiadek i do łóżeczka, relaks przed telewizorkiem:-)