• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
witajcie Kobitki:-)

dołączam do ,,tytanów energii'', choć nie mam dobrych wieści:no:
posiewy wyszły źle, a to znaczy, że zamiast decapeptylu czeka mnie najprawdopodobniej kuracja antybiotykowa i znowu się wszystko przesuwa o miesiąc:wściekła/y::angry: wrrrrr..Jutro dzwonię do swojego gina i zobaczymy, ale znając procedury Novum, to nic z tego nie będzie, dopóki nie wyplenię świństwa:angry::angry::angry:
Antilko jak się czujesz? a jaką masz grupę krwi?:-)
Esch jak samopoczucie? te śledziki łaziły za mną cały weekend:-D
Anuś jak się czujesz?? jak poszukiwania ,,pojazdu''?;-)
Ewa super, że lepiej się czujesz:-)
Monik:happy:
Kajduś stymulować się będę najprawdopodobniej gonalem, ale to jeszcze trochę..:-(

spokojnego wieczorku i nocy :-)

Witajcie :-)

Melduję się jako obecna :-D

Eschenbach ten domek będzie w lekkiej technologi szkieletowej - stalowej. A tak mniej więcej będzie wyglądać:
[mg]http://www.amtech.com.pl/amtech%20PL/modele/model.php?id=17

[B]Ewuś[/B] najważniejsze że przeziębienie się kończy. Faktycznie te przepisy nie są korzystne dla ciężarnych. Całe szczęście że u nas można iść na zwolnienie od samego początku, bo nie wiem co bym zrobiła. Pewnie musiałabym zrezygnować z pracy :baffled: Fajnie że łóżeczko już złożone :-)

[B]Antilko[/B] a jak Ty się dzisiaj czujesz?

Coś mi tu zaszwankowało :baffled:

Aleczku no nie fajnie że te badanka jednak nie są takie jak powinny być. Ale zobaczysz że szybciutko doprowadzisz do porządku wszystko i wtedy :-):-):-):-)

Alek to ladny mialas ogon sledziowy i to przez caly weekend :-D:-D:-D:-D Zartuje...
A moje samopoczucie??? hmmm.... lepiej nie bede tu wywodu pisala....

Monik cosik mi ten link nie chce sie otworzyc :baffled:

Aluś wielka szkoda. No,ale jak trzeba się przeleczyć to trzeba.
Ja czuję się tak sobie, zupełny brak apetytu i ciągłe uczucie zmęczenia.
Co do grupy krwi to mam A Rh-
Monik Ciebie też tak muliło cały dzień?
Esch paluchy mam jeszcze w porządku:-D

reklama
Antilko dokładnie cały dzień czułam się jakby mnie walec przejechał po brzuchu :baffled:
Teraz już to wszystko maleje. Ale jeszcze rano i całkiem wieczorem mam kamienie w żołądku.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry