• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witam :-)

Antilo, Vonko super wiadomości, cieszę się, że z malutkimi kropeczkami wszystko w porządku - na pewno jesteście troszkę spokojniejsze

no może oprócz Antili - walcz o swoje (nawet nie wiedziałam, że jakiś tam składnik wynagrodzenia się nie wlicza do całości i taka może być różnica :no::no::no:

miłego weekendu :tak:

reklama
Dziewczynki jestem.Znalazłam aneks do regulaminu wynagradzania podpisany przez Związki Zawodowe. Jest tam puknt, który wyraźnie mówi, że dodatek wchodzi do podstawy wymiaru wynagradzania za czas niezdolności do pracy:-)Byłam w księgowości, trochę im szczęki opadły bo nie widziały tego aneksu. Mają mi wszystko wyrównać:tak::tak::tak:Ciekawe tylko, co zrobią ze wszystkimi osobami, którym źle naliczyli w tamtym roku:szok:Swoją drogą dziwię się, że ludzie nie zauważyli i nie protestowali:confused:
Ja się dzisiaj tak zawzięłam, że nic nie było wstanie mnie powstrzymać. W poniedziałek zajrzę na konto:tak:

witam się weekendowo:-)

Antilko całe szczęście, że wszystko wyjaśnione:tak: to teraz chociaż sobie poszalejesz za wyrównanie;-) jak plany na wieczór?;-)
Moniś:-)
Ewa ależ zapracowana z Ciebie Mamusia:-)
Sensi jak czytam o budowie, to od razu mam przed oczami skecz Kabaretu Moralnego Niepokoju ,,będzie Pan zadowolony..'', widziałaś??:-D
Vonko no to rewelacyjne wieści:-) akurat pogoda robi się coraz lepsza:-) a doktor bardzo rozsądnie mówi i trzeba go słuchać:tak::-)
Esch a jednak nie pospałam za bardzo, bo psina mnie ściągnęła z łóżka po 7:szok: potem odechciało mi się już spać:-D

Dzień uważam za udany. Mam odświeżoną fryzurkę i 2 nowe bluzeczki:-D
Miłego wieczorku:-)

Witajcie!!!

Co tak cicho na tym naszy watku.... ledwie kilka postow za caly dzien.... no chyba ze to wina pogody- to Was usprawiedliwiam... ja sama tez dopiero wrocilam do domku, bylam po pracy u moich rodzicow. A jutro wybieram sie do kopalni soli do Wieliczki - ostatni raz to bylam tam chyba z 8 lat temu:szok:

Antila ales Ty dzis bojowa... az strach:szok: Ale o swoje trza walczyc... i mialam Ci pisac ze z tego co wiem to powinni Ci dodatek wliczyc ale juz doczytalam ze sprawa zalatwiona....

Sensi to teraz bedziesz nam tu fotorelacje z budowy zdawala.... i pewnie juz na dobre Nam znikniesz :-(:no:

Ewa to sa meble z BRW:
Orinoko - Meble, Black Red White, meble pokojowe, sklep internetowy,
Moze tak pojedynczo nie wygladaj za fajnie ale jak zobaczylam w salonie jak sa zrobione aranzacje to wpros sie zakochalam w tym zestawie... tylko az mnie ciarki przechodza jak pomysle o cenie :-(

Alek fryzjer i zakupy zdecydowanie poprawiaja nastroj!!!!

Carioca HOP HOP!!! Odezwij sie!!! Napisz choc jedno zdanie. Czy u Was wszystko Ok????

A co sie stalo z Novaczka???

i ja się witam..strasznie dziś u nas zimno:wściekła/y:

Esch to możemy sobie podać łapki..:baffled:
Antilko i mi dzisiaj się nic nie chce, a do tego jakaś wkurzona jestem i warczę na wszystkich..:-(
Jak udał się wczorajszy urodzinowy wieczór?

Miłej soboty Kobitki:-)

Antila no wlasnie to zrobilam... otulilam sie moim kocykiem, wypilam goraca herbatke i musialam zarzyc pyralgine.... i usnelam... i wlasnie wstalam....

Alek to wyrazy wspolczucie!!!

reklama
Dzień Dobry Trzydziesteczki:happy:
Aluś wieczór spędziliśmy w domku, do teatru idziemy w przyszłym tygodniu:tak:
Miała być restauracja, ale mój żołądek się zbuntował.
Wczoraj byliśmy w Ikei tłumy niemiłosierne. Ja złapałam to co miałam kupić i do kasy.
Tak więc mam już regał na książki i kapę na łóżko:-)
Jak mi się uda to wkleję fotkę z sypialni. Nie wiem, czy pamiętacie, jak długo wybierałam kolor ścian:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry