Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

A będzie też usg?
:-) daty nie ustalilismy jeszcze konkretnej,ale chyba jednak wstrzymamy sie do Bozego Narodzenia jak bede u nas moi rodzice... poza tym moje dziecie rosnie i to chyba ciut za duzo,bo w zeszlym tygodniu mierzylam o dwa tygodnie za duzo w stosunku do dat i moja doktor "postraszyla" mnie,ze pewnie bedzie duze dziecie ... a ja mam nadzieje,ze ta moja kruszyna tylko sie tak ulozyla i bedzie malutka kruszynka jak sie urodzi w lipcu i ani dnia wczesniej
... we wtorek ide do gina i wypytam o jej rozmiary... poza tym goni mnie to moje dziecie do ubikacji co chwila i to doslownie! chociaz od kilku nocy juz nie co 2 godziny tylko udaje mi sie przespac nawet 4! kuksance tez piekne dostaje,ale na szczescie nie naokraglo i "z wyczuciem" czasu ;-)

....
Mam nadzieje, ze koleczki niedlugo odejda w niepamiec. a co do snu, to nie martw sie, widocznie wiecej nie porzebuje, choc moglaby dac mamusi pospac..
Koleżanka zrobiła mnóstwo pysznego jedzonka, niestety mdłości nie pozwoliły mi wszystkiego skosztować
Ewunia ślicznie się śmieje.

Na pewno pięknie się prezentuje