vonka
mama Kubusia
Witam.
Antilko - Ty juz pewnie na spacerze? Fajnie:-) .
Ja tez planowałam od rana ale jakos nie moge sobie poradzic z mdłościami....co chwila mam wrazenie ze zaraz zwymiotuję. W zwiazku z tym narazie odłozyłam spacerek. Tez sie zastanawiam czy aby przypadkiem to nie dyphaston jest przyczyną mojego samopoczucia?
Teraz biore 2 x dziennie po 1 tabletce ale wczesniej musiałam brac 3x 1
Do tego co 5 dni musze brac zastrzyk (kaprogest). Może rzeczywiście ta ilosc hormonów działa "przymulająco"
Popytam lekarza jutro mam badania.
Sensi - ciesze sie, ze sie odezwałać
. Zdaję sobie sprawę z ogromu Twoich obowiazków
O pracę nie pytam, bo jestem pewna że wzorcowo
A jak postępy na budowie?
Jak znajdziesz chwilkę odezwij się do nas. Pozdrawiam cieplutko.
Ewo - GRATULACJE Z OKAZJI ZARĘCZYN

Pozdrawiam wszystkie trzydziestki, a dla "potrzebujących" bonusik:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
*******************************************************************************************************
*******************************************************************************************************
MIŁEGO DNIA.
Antilko - Ty juz pewnie na spacerze? Fajnie:-) .
Ja tez planowałam od rana ale jakos nie moge sobie poradzic z mdłościami....co chwila mam wrazenie ze zaraz zwymiotuję. W zwiazku z tym narazie odłozyłam spacerek. Tez sie zastanawiam czy aby przypadkiem to nie dyphaston jest przyczyną mojego samopoczucia?
Teraz biore 2 x dziennie po 1 tabletce ale wczesniej musiałam brac 3x 1Do tego co 5 dni musze brac zastrzyk (kaprogest). Może rzeczywiście ta ilosc hormonów działa "przymulająco"
Popytam lekarza jutro mam badania.Sensi - ciesze sie, ze sie odezwałać
. Zdaję sobie sprawę z ogromu Twoich obowiazków
O pracę nie pytam, bo jestem pewna że wzorcowo
A jak postępy na budowie?
Jak znajdziesz chwilkę odezwij się do nas. Pozdrawiam cieplutko.
Ewo - GRATULACJE Z OKAZJI ZARĘCZYN

Pozdrawiam wszystkie trzydziestki, a dla "potrzebujących" bonusik:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
MIŁEGO DNIA.
. W związku z budową milion spraw, no ale spodziewaliśmy się tego. Z mężem widuję się w godzinach 21-6.30
. Kontaktujemy się głównie przez telefon. Kubą zajmuje się moja Mama-Życzę C takiej opiekunki do dziecka. Po południu Kuba jest ze mną. Przechodzi teraz okres wszystkodotknięcia-wszędziedoraczkowania
więc na sekundę nie spuszczam go z oka. Nie mam czasu na to, żeby po południu zrobić cokolwiek w domu-zostaje czas po zaśnięciu Smyka, ale wtedy ja przeważnie nie mam już siły i nauczyłam się nie zwracać uwagi, że chrupki taczają się po całym domu, a wszystkie szyby i lustra noszą ślady małych łapek;-). Trzeba przetrwać i tyle
jestesmy bardzo szczesliwi.
A IMIĘ wybraliście?
W sobotę planujemy wypad w plener na małą sesję foto