vonka
mama Kubusia
Witam z rana mój ulubiony wątek:-)
Ewo fajnie że sie odezwałaś, brakowało tu Ciebie
Twoja Córeczka ślicznie pozuje, a co do matczynej miłości to własnie taka jest: bezgraniczna 
Widze, że slub tuz tuz
Macie juz wyznaczony termin?
Kajdo do wizyty wszystko przejdzie, poleguj sobie spokonie zgodnie z zaleceniem pana doktora:-)
Alek bardzo się ciesze, że zaczynacie

Kciuki mocno zaciśnięte i ciepłe mysli cały czas wysyłam w Twoją stronę
. Poza tym maj to bardzo dobry miesiąc na takie sprawy;-) Kochana rób swoje, będzie dobrze
.
Maniolku gratuluje 7 okienka

alez ten czas leci.
Współczuje dolegliwości z opuchnietymi nogami:-( niestety to podobno czesta przypadłosc szczególnie w 3 trymestrze. Miejmy nadzieję ze w Twoim przypadku to był jednorazowy incydent
Antila, Monik, Esch, Sensi, Majeczka, Najka.....pozdrawiam.
Ewo fajnie że sie odezwałaś, brakowało tu Ciebie

Twoja Córeczka ślicznie pozuje, a co do matczynej miłości to własnie taka jest: bezgraniczna 
Widze, że slub tuz tuz

Macie juz wyznaczony termin?Kajdo do wizyty wszystko przejdzie, poleguj sobie spokonie zgodnie z zaleceniem pana doktora:-)
Alek bardzo się ciesze, że zaczynacie

Kciuki mocno zaciśnięte i ciepłe mysli cały czas wysyłam w Twoją stronę
. Poza tym maj to bardzo dobry miesiąc na takie sprawy;-) Kochana rób swoje, będzie dobrze
.Maniolku gratuluje 7 okienka

alez ten czas leci.Współczuje dolegliwości z opuchnietymi nogami:-( niestety to podobno czesta przypadłosc szczególnie w 3 trymestrze. Miejmy nadzieję ze w Twoim przypadku to był jednorazowy incydent

Antila, Monik, Esch, Sensi, Majeczka, Najka.....pozdrawiam.

bo myślałam, że znowu pod górkę. Drugiego myślami będę blisko Ciebie 

. Ostatnio moja znajoma-mająca 2 dzieci-po 2-godzinnej obserwacji Kuby stwierdziła, że jeżeli wszystkie dzieci byłyby takie, to kobiety nie chciałyby mieć więcej niż jedno dziecko
. Zasypia ok. 19.30, budzi się o 5. Przez ostatnie 2 miesiące nie budził się dodatkowo w nocy, a od tygodnia ma ochotę na wypicie 200ml. mleka o godz. 3.30. Przed snem wypija 250ml.. Napisz coś o Ewci.
) na dłuuugi spacer. Tak mnie przeciągnął po okolicy ze nogi prawie odmówiły posłuszeństwa