znowu wpadam na chwilkę, poczytac co u was i z wieściami ode mnie.
Esch, Jak bierzesz antybiotyk to nie dziwne że jestes osłabiona, powinnaś odpoczywać, bo taka kuracja to.... Samochodzik fajny wybrałaś, ale przyszłosciowo to rzeczywiście większy lepszy.
Moja koleżanka panikowala przed jeżdżeniem samochodem, ale jak mąż wyjechał i zostawił jej dużą Xarę to wzieła kika lekcji z instruktorem i świetnie soboie radę dawała. Druga ma taki dobytek,że kupili samochód 7osobowy - jestem pewna że też sobie da radę... A ja na razie nie moge sie przemóc - mąż mnie wozi i tak mi dobrze

Po zrobieniu prawa jazdy jakies 3 lata temu rok jeżździłąm maluchem i koniec mojej motoryzacyjnej przygody. Jak nie muszę to się nie wyrywam, choć nie popwiem, na początku bardzo lubiłam jeździć...
Kajda, niedobrze z tą alergią, słyszaląm że czasem przy ciąży alergia przebiega łagodniej, może to tylko taki pojedynczy atak? z tymi lekami to chyba kiepsko, ja się zdziwiłam jak dowiedziałam się że to co mam na astmę jest mniej szkodliwe od leków antyhistaminowych doustnych :/ Ale lekarz powinien wiedzieć co możesz brać, albo skonsultuj się z alergologiem.
Ewa, co Ty piszesz o pracowaniu? Nie możesz dostać zwolnienia jak tak chorujesz? Dbaj o siebie i powodzenia w negocjacjach z polską panią doktor
antilka, Ty już pewnie po lekarzu ale łącze sie z Tobą. Ja dziś miałam zaplanowane USG nerek, kamicy nie stwierdzono, pani mówi,że może być drobny piaseczek, szczerze mówiąc wolałąbym chyba to niż grzebać dalej - to chyba nie jest jakieś straszne przeciwwskazanie do ciąży? Jeszcze pare badań i wizyte mam w Dzień Matki. Mam nadzieję,że to będzie szczęśliwa data
A remoncik - wszystko można pooglądać

Póki co rozwalili nam co się dało, mam nadzieję,ze równie sprawnie będa odbudowywać. No i że wreszcie ujrze coś ładniejszego niż gruzy. Zaraz będe tam pędzic, zjadłam tylko sniadanko, bo wcześniej mi nie bylo wolno, przyggotuję coś na obiad i idę, bo znów coś nie będa wiedzieli a zrobią :/
Pozdrawiam trzydziesteczki i przesylam trochę słonka - u nas dziś jest, to korzystam.