reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Dzień Dobry:-)
Ja już po zakupach, i pysznym drugim śniadanku:-pZrobiłam sobie twarożek z rzodkiewką.Poza tym byłam w herbaciarni i kupiłam herbatkę ananasową, która ma smak gumy balonowej:-DA i najważniejsza sprawa jutro na 14 jestem umówiona na usg genetyczne z prawdziwego zdarzenia na najlepszym sprzęcie w Krakowie. Koleżanki z pracy zrobiły mi taką niespodziankę:happy:Mam tylko nadzieję, że kolejne Usg nie zaszkodzi dzidziusiowi:baffled:Z drugiej strony lekarz i tak kazał powtórzyć, bo nie mógł zmierzyć tej przezierności. Mam nadzieję, że jutro dzidzioł dobrze ułoży główkę.
Alek to w piątek około 16 trzymam bardzo mocno kciuki:tak:
Esch no to docisnęłaś wczoraj gaz:szok:
Vonko co u Ciebie?
Pozdrawiam wszystkie 30

reklama
hej Kobitki:-)
a co tu tak pusto:baffled:

Antilko to ja jutro trzymam kciuki i czekam na wieści po wizycie:tak:
Esch a Twój M. nie jeździ z Tobą?:-( szkoda, że jesteśmy tak daleko, to pośmigałabyś z nami:-)
Anusia:confused::confused::confused: jak się czujesz?
Vonko co u Ciebie..?:-)
Najeczko, Sensi hop hop..:-)

A ja jeszcze jutro do roboty, w piątek wzięłam sobie urlop ze względu na wizytę, a przy okazji spędzę sobie miły dzień:tak:

Buźka Kochane:-)

Boze halnego w Tatrach nie ma a Was wywialo... :-):-D:tak:

Antila no to jutro czekamy na piekny portret Twojego malenstwa....

Alek tak sie sklada ze mamy tylko jeden rowerek :zawstydzona/y: nie nabralo mocy urzedowej zeby kupic drugi....:zawstydzona/y:

Dzień Dobry:-)
Tak się denerwuję, przed Usg, że w nocy co chwilkę się budziłam:baffled:
Na szczęście na 11 idę z koleżankami złożyć życzenia imieninowe emerytowanej koleżence. Dzięki temu jakoś mi zleci czas do 14:happy:

Witajcie

Antilo będzie dobrze

Oluś czyli już od popołudnia dłuższy weekendzik - będę myślami jutro, czekam na relację

Monik mam nadzieję, że z psiną lepiej

Ewa czytałam na necie nie wiem jak z gondolą, ale na pewno mocowania przy spacerówce mają przekładaną roczkę. Kolor jeszcze nie jest wybrany. Dużo zdrówka

Esench Ty Piracie, mam nadzieję, że żadnej fotki nie zaliczyłaś ;-)

No strasznie wszystkich wywiało - chyba pogoda słoneczna

U nas wczoraj lekki stresik, brzunio mnie bolał cały dzień + Niunia jakiś leniwiec gin mi powiedział, że to może być związane z pogodą na szczęście wieczorem było już lepiej i dzisiaj też rano się ruszała. Moje nogi coraz częściej przypominają wielkie słupy szczególnie popołudniu ;-)Jeszcze tylko jutro i weekend.

Ufff już wróciłam:-) Dziękuję Wam za kciuki, dosłownie czułam Waszą obecność przy mnie:tak:
Jestem pod wrażeniem, nie spodziewałam się aż tak dokładnego badania:szok:Super lekarz bardzo skrupulatny:tak:
NT było mierzone 4 razy i doktor wybrał najwyższy pomiar 1,5mm kość nosowa bardzo wyraźnie widoczna. Pęcherz moczowy prawidłowy 4mm ( wypełniony moczem), żołądek ok,powłoki brzuszne ok, prawidłowy przczep pępowiny.Widoczny przepływ w przewodzie żylnym.
Nawet widziałam przekrój mózgu dzidzi w kształcie motyla:happy:
Crl 58mm
Dla mojego wieku ryzyko ZD wynosi 1/500 po tym badaniu zmalało do 1/8733:biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Jestem taka szczęśliwa:happy::happy::happy: M był ze mną i nie mógł oderwać oczu od monitora:-DGdy dr puścił głośno akcję serca dzidziusia myślałam, że się popłaczemy.

Cześć dziewczynki :happy:

Moniolku dzięki. Na razie większej poprawy nie ma u Kory. Wczoraj na wizycie musiałm sam zrobić zastrzyk podskórny żeby się nauczyć. Dzisiaj jej zrobię w domu. Wcześniej dostawała ten lek w tabletce ale ją zwymitowała. Lekarz mówi że to jest lek przeciw zapalny, jakiś steryd. Antybiotyki toleruje w tabletkach tak więc nie muszę robić dwóch zastrzyków.
Antilko i jak po USG :happy: Mam nadzieję że wkleisz nam zdjątka maleństwa.

reklama
witajcie:-)
ja tak szybciutko, bo zaraz wpadają znajomi na filmik:-)
Antilko widzisz, że nerwy nie były potrzebne, wiedziałam że wszystko jest w porządku:tak: bardzo się cieszę:happy:
Moniś dzięki:-* a Ty odpoczywaj, nogi w górę i nic się nie stresuj:tak:
Esch oj to szkoda, że tylko jeden..:-( ale może uda Wam się kupić drugi?:tak:

A ja nie mogę się już doczekać jutrzejszej wizyty..;-)

Buziaki dla Wszystkich 30-stek:-)

Do góry