reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Alek to ja dalej mocno kciuki trzymam!!!!!! A z tym koncertem to taka praca-odskocznia i wychodzi na to ze organizuje cala grupe z Kraq bo firma jest ze Stolycy... zobaczymy jak mi wyjdzie...

Witam:-)
Aluś super wieści, wszystko przebiega zgodnie z planem:tak:Trzymamy kciuki mocno zaciśnięte.Tak sobie myślę, że teraz musi się już wszystko udać.
Esch co dokładnie będziesz robiła na tym koncercie:confused:
Vonko co dzisiaj porabiasz?
Monik jak się czuje Kora?
Anusieńko jak z tym Twoim cukrem:confused:
Leyna co u Ciebie i Piotrusia?
Sensi , Majeczko,Kajda, Moniolku, Ewo, Najeczko, Carioca :happy:

Dzień dobry.

Alek bardzo sie ciesze że samopoczucie i organizacja we wzorowym porządku:-D
Kciuki mocno zaciśnięte:tak:, wszystko się uda!:happy::happy::happy:
Esch masz bardzo ciekawe zajęcia:-) praca przy koncercie no no, tez chciałabym wiedziec na czym ta praca polega? A tak wogóle: czy Ty przypadkiem nie jestes wszechstronna? Wiem, jesteś.:-D
Antila jak Twoje samopoczucie?

Ja dzisiaj próbowałam troche ogarnąć mieszkanie, zajęło mi to ze 2 godziny bo co chwila biegałam do..... łazienki:baffled:, wkońcu oddałam "cesarzowi co cesarskie" i wreszcie o godzinie 12 mogłam zjesc sniadanie. Ogólonie nie jest źle, tylko do południa miewam takie problemy. Dziewczyny do tej pory przybyło mi prawie 3 kg, czy to nie za wiele jak na 3,5 m-ca?
Wystartowałam z 68 kg (w tym 2kg zapasu po zimie), teraz juz siegam prawie 71! :szok: Może to głupio zabrzmi, ale zaczynam sie tym martwic:dry:

Vonko mi na początku przybyło 3kg, potem dwa gdzieś znikły:-)Teraz mam około 1,5kg na plusie. Nie ma się czym martwić, przy dzidziusiu wszystko zrzucimy:tak:
Samopoczucie mam rewelacyjne. Ostatnie Usg mnie bardzo uspokoilo:-)
Poza tym powiedzieliśmy o ciąży teściom, są zachwyceni:happy:
Ja myślałam, że nudności mi już przeszły a tu dzisiaj niemiła niespodzianka:baffled:

Dzień dobry kobitki:happy:

Kuba w objęciach Morfeusza, mąż wykasza trawę wokół drzewek przy naszym budującym się domku, obiadek się pichci, deszcz kropi,zrobiłam sobie herbatkę i pędem do Was;-)

Co u nas? Kuba jest posiadaczem 2 dolnych jedynek (obie pokazały się tego samego dnia), waży prawie 11 kg i ma 84 cm wzrostu (to nawet 10cm. więcej niż rówieśnicy:tak:), jeszcze nie próbuje chodzić, ale stanie opanował do perfekcji.
Dom się buduje (nie minął jeszcze miesiąc od wkroczenia ekipy, a mamy już piwnicę, parter i garaż-zostało jeszcze poddasze, dach i balkony). Tempo ekspresowe, ale jakość doskonała. Drzewa i żywopłoty rosną, posieliśmy też trawkę na ok. 0,5 ha ziemi -tu jesienią zrobimy wstęp do zagospodarowania ogrodu ( nie mam jeszcze końcowej koncepcji-planowanie należy do mnie-mąż wykonuje zalecenia:-p)

A ja tylko o sobie:zawstydzona/y:

Vonko ja przez pierwszą połowę ciąży przybywałam średnio 1 kg/mies. Startowałam z przybytkiem2 kg. przed porodem miałam 14 kilo na plusie, a teraz ważę 3 kilo mniej niż w najchudszym okresie przed ciążą:tak:

Lecę czytać resztę postów;-)

Sensi super, że domek tak szybko się wznosi. Chyba trafiliście na dobrą ekipę:tak:Czy nowy dom będzie w pobliżu aktualnego miejsca zamieszkania?
Kubusiowi gratuluję ząbków:-)Sensi, jaki Kuba ma kolor oczek? Gdy patrzę na zdjęcia wydaje mi się, że brązowe.

Sensi super, że domek tak szybko się wznosi. Chyba trafiliście na dobrą ekipę:tak:Czy nowy dom będzie w pobliżu aktualnego miejsca zamieszkania?
Kubusiowi gratuluję ząbków:-)Sensi, jaki Kuba ma kolor oczek? Gdy patrzę na zdjęcia wydaje mi się, że brązowe.

Nowy dom będzie ok. 5 km. od miejsca, gdzie teraz mieszkamy.

Kuba ma oczy jak kasztanki:tak: (ja mam zielone, mąż niebieskie-w sumie dało brąz;-))

A ja własnie siorpię sobie herbatkę po samotnej kolacji i postanowiłam zerknąc co nowego na naszym watku.

Sensi świetne wiadomości:happy: Domek rośnie, Kubusiowe ząbki też :happy: juz nie wspomnę o drzewach i trawie:laugh2: Trzymam kciuki za Wasze imponujące tempo, alez to musi cieszyc:tak:
Antilko mój lekarz od mniej wiecej 3 tygodni mi mówi, że .." jeszcze tydzień i mdłości przejdą..." hi hi. Wierzę, że po któryms kolejnym w końcu to nastapi:tak:
Damy radę, prawda?

reklama
Vonko pewnie, że damy radę:tak:Ja też niedawno skończyłam obiadokolację. Teraz będę umierać, bo zachciało mi się młodej kapustki:baffled:

Do góry