Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Super, że usg w porządku:-)

dzisiaj cały dzień byłam na dworze, wzięłam książkę leżak i w cieniu się ukryłam przed słońcem. Dzisiaj już dużo lepiej obym nie zapeszyła. Jeszcze jedno coś mi się wydaje, że malutka jakoś tak nisko jest, ale to tylko moje obserwacje bo mąż mówi, że brzuch wysoko. Dzisiaj jeszcze mnie zastanowiło a jeżeli to nie jest dziewczynka to jak ja wyjadę w różowej czapusi
zdecydowanie za dużo mam wolnego czasu na różne analizy
miłego wieczoru

uściskaj ją mocno od ciotki:-) strasznie się cieszę, że wszystko w porządku

i cały czas czuję te zaciśnięte kciuki
nawet nie wiecie, jak bardzo mi to pomaga

Okazało się że lekarz powiedział że nie tak szybko ją odda kosie. Stwierdził że ma wodę w płucach. Ściągnął jej około litra wody z płuc. Co dziwne robił to bez żadnego znieczulenia a Kora leżała tak że nawet nie drgnęła. Jakby wiedziała że od tego zależy jej życie. Miała zrobione dwa razy prześwietlenie (przed i po zabiegu) potem jeszcze robili jej USG i EKG. Dostała nowy antybiotyk ( z grupy tetracyklin) i teraz czekamy na poprawę. Oddycha znacznie lepiej i chodzi chętnie. Jednak jeśli woda znowu się zbierze w płucach to już wtedy będzie definitywny koniec :-(

.... u nas wreszcie sie zrobilo cieplo i juz chyba bedzie tylko coraz cieplej... jutro ostatni dzien w pracy i wreszcie posiedze sobie w domku... zrelaksuje sie i zabieram za organizacje domu - mam tyle do zrobienia,ze nie wiem za co sie zabrac....
Za to posłuchałam serduszka dzidziusia
Nie wiedziałam, że już tak dobrze będzie słychać:-)Odwiedziłam koleżanki w pracy i wszyscy na mnie czekają z utęsknieniem:-)
Ile jednostek insuliny bierzesz?