Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Staram się nie denerwować, ale szlag mnie trafia![]()

Juz dawno tak się nie denerwowałam. Wpadłam na niezły pomysł: napuszczam myszy na tego "sędziego" Howarda!!!! Niech się z nimi buja!!!
). Jak widzisz trochę nam szwankuje organizacja mimo, że akurat ja mam mnóstwo czasu
.
, tez mam ochote na małe turne po sklepach, az mnie korci zeby zaczac robic zakupy
- póki co mąz mnie powstrzymuje - jakis przesądny się zrobił
, cennych rad nigdy za wiele.
Fajnie, że znowu mozecie wyskoczyć nad morze
Odpoczywaj i niczym sie nie martw, a bakterie szybko zwalczysz

Od 9 maja miałam brac witaminki i brałam ... przez kilka dni....a potem gin kazał mi je odstawic bo powodowały u mnie jeszcze silniejsze wymioty. Pozostałam więc przy "podtrzymywaczach" i kwasie foliowym. Do witamin mam wrócic jak przestanę pawiować. Ciekawe kiedy?
. Wierzgało tak, że nawet mój maz to odczuł
......chyba udzieliła się Dzieciątku przedmeczowa gorączka i śmiało zaczęło zaznaczać swoją obecność.
Czasami wieczorem mam uczucie, że coś mi się dzieje w brzuchu, ale to taczej nie to
.
:-)
) więc poranny spacer sobie odpuściliśmy-Kuba od godziny śpi w domu-mam chwilę dla siebie, a mężuś piele żywopłot koło naszego domu (ma do opielenia jakieś 200metrów, ale wolałabym wyrywać chwasty niż siedzieć w domu).
odezwij się kobito
) i skróciłam włosy o jakieś 7 cm., ale i tak jeszcze mam długie
.