Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To miał byc taki wypad relaksacyjny ze znajomymi. Jak wiadomo ja zrezygnowałam ale męza namówiłam i był. Sam hotel to kompleks około 30 willi, pokoje nawet fajne do tego obszerny balkon (niestety prawie nie korzystał z niego poniewaz było za gorąco) Już w połowie maja temperatura sięgała 40 stopni w cieniu
Niedaleko hotelu jest rafa, mozna przejsc na piechotkę. Mozna tez popłynąc jachcikiem dalej o ponurkować. Jest tanio. Koniecznie trzeba miec buciki do łazenia po wodzie (rafa bardzo kaleczy stopy). Jeśli przejdziecie plaża na teran innego hotelu to od razu Was zatrzymaja ochroniarze, wylegitymuja i pouczą że tak nie mozna
W samej Hurghadzie raczej nie ma nic ciekawego. Mąż i znajomi zrezygnowali z wypadu do Kairu ponieważ według relacji tych którzy byli, podróż jest bardzo uciązliwa. Natomiast bardzo podobało im sie safari kładami po pustyni. Jesli chcesz pare aktualnych fotek z hotelu i otoczenia podaj mi emaila.

o mało jej nie oddałam
Ale spokojnie...paw był dopiero po powrocie do domu. Troche sie martwię bo winik przed obciązeniem (taki z glukometru)
. Az sie boje pomyślec ile wyjdzie po obciążeniu.....Dziwne to dla mnie poniewaz nigdy, ale to nigdy nie miałam takiego cukru
. Wynik z 5 maja był 87 a teraz 127! Musze poczekać do poniedziałku zobaczymy co na to pan doktor?