Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

mojej mamie też zapodali tą wątpliwą przyjemnośc mimo, że przy kolonoskopii jest dopuszczalne znieczulenie, współczuję babci.
mała ADHD bo szaleje w brzuchu w nocy co odczuwa mój małż na swoich plecach
wyprasowałam ciuszki, pościel, ubrałam łóżeczko dla małej, nastawiłam pranie i teraz wcinam arbuza :-) później w planach odwiedziny specjalisty od ocieplania budynków - niestety w przedpokoju pojawiły się nam plamy wilgoci i musimy coś z tym zrobic. Muszę się rozglądnąc na allegro za jakims aparatem fotograficznym, do tej pory pożyczałam, ale jak będzie mała to przyda się własny. 

Także Kochana uważaj na swojego męza gdy będziecie nad wodą;-)
Napisze Ci na Twojego emaila. Buźka.
Pomóż proszę:-)
Na dokładke od kilku dni mam poranną......biegunkę
Całe zycie zaparcia a tu taka zmiana. O co chodzi???
metoda termostatowa polega na zaszczepieniu (czyli dodaniu) mleka pasteryzowanego kulturami bakterii i przelaniu od razu do opakowań, w których podlega działaniu temperatury sprzyjającej namnażaniu bakterii. Tak więc jedz na zdrowie

(a tak na marginesie mleko, które trafia do przetwórstwa jest od razu pasteryzowane;-))

Aparacik teraz to faktycznie bardzo Wam się przyda, my już kupiliśmy parę miesięcy temu 

:-)

Na biegunkę podobno dobrze jeść gotowaną marchewkę

Ogólnie stwierdzam, że fajny ten sklepik