reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Kochane witajcie:-)
ja już wróciłam wczoraj poźnym wieczorem i dzisiaj jestem już w pracy. Czuję się na razie dobrze, dziś rano powtarzałam betę, wyniki będą po 19, mam nadzieję, że ładnie przyrosła:tak: dzisiaj mam nadzieję uda mi się poczytać co u Was, bo wczoraj padłam:-D
ale chciałam się zameldować, że jestem i wszystko ok:-)

Buziaki dla Was!!!:-)

reklama
witajcie kobietki. dziei za wsparcie...
Wszystkim fasolkom życze zdrowego przyrastania. A mamusiom dobrego samopoczucia...
Byłam dziś u innego gina, badanie mam zrobić, ale po miesiączce (że nikt nie powiedział mi wcześniej że należy takie badania odkładać w związku z możłiwością bycia w ciąży..) Mam też zrobić poziom progesteronu, żeby zobaczyc czy dla ciąży mój organizm zapewnia wlasciwe warunki.
Tak sobie to zaczęłam odliczać i uświadomiłam sobie że istnieje teoretyczna możliwość że mogłam zajśc w ciążę w obecnym cyklu - niby powinnam to wiedzieć, ale faktycznie tak rygorystycznie nie pilnuję tych okresów, i jeśli do zapłodnienia może dojśc gdy przytulanki były jakies 5-6 dni przed owulacją to..... Lekarz mnie natchnął z tym opóźnieniem badania, jeśli już by tak bylo czy to sie odbije na wynikach progesteronu? Czy powinnam lekarzowi powiedzieć że mogę być w ciąży?
Alek, to rozumiem,że betka u Ciebie powinna być podwójna ;)
Vonko, gratuluję synka. Żeby tylko nie zrobil Wam znowu niespodzianki ;)

Ostatnia edycja:
Witam sie,

Oj ten tydzien daje mi w kosc... dzis caly dzien wisze na telefonach i nie widac konca.... koncert Celinki sie zbilza a ja mam coraz wiekszy za... - mam tylko nadzieje ze mnie za to jakos dodatkowo wynagrodza i przynajmniej za telefony mi sie zwroci.... :-(
A z moja nozka dzis juz jest prawie dobrze. W sumie nie zrobilam nic wielkiego - jeden lekarz polecil mi zebym jeszcze sprobowala na miejsce ukaszenia przylazoyc banke gumowa. Przylozylam wczoraj dwa razy po pol godziny i bylam w szkou jak po pierwszym razie zeszla opuchlizna z polowy stopy :szok:. Tak ze obylo sie bez antybiotyku i innych swinstw!!!!
Dzis jeszcze wieczorem powtorze kuracje i mam nadzieje ze nie bedzie juz sladu po ukaszeniu...

Vonko prawdopodobnie uzarl mnie pajak - sadzac po wygladzie miejsca po ukaszeniu... do lekarza nie poszlam... wiesz ze zawsze najciemniej pod latarnia... :-D:tak:;-)

Antila bedziemy miec abonament (m.in w to bedzie wchodzila przychodnia na alei Pokoju.... powinnas wiedziec o jaka chodzi :-))

Aleczku to ja tez czekam na wynik Twojej betki i dalej zaciskam kciuki!!!

Najka a jak Ewunia po szczepieniu??

Alek - fajnie że jestes, czekam i ja na Twoją "urosnietą" betkę:tak::happy:
Esch- uffff, nie lubie pająków:no: dobrze że masz patent z ta banką:tak:
Onna - kto wie? Może juz sie obejdzie bez tych badań;-). Najlepiej to sie nie pilnować, trzymam kciuki:-D
Antilko, Sensi - buziaki:-D:-D

Witam wieczorkiem:-)
Esch fajnie z tym abonementem, tylko na Al. Pokoju teraz fatalny dojazd.Widziałam konstrukcję sceny na Błoniach. Koncert z wielkim rozmachem się zapowiada
Aluś:confused:

reklama
Kochane jestem:-)
ufff..dopiero teraz usiadłam na chwilkę do komputera:-) poczytałam w pracy, co u Was, ale wybaczcie mi Kochane nie mam za bardzo siły dzisiaj pisać:zawstydzona/y: strasznie chce mi się spać:baffled: moja dzisiejsza betka wyniosła 3515:happy: więc chyba jest dobrze na razie..:happy:
ściskam Was mocno! dobrej nocki i do jutra:-)
obiecuję, że jutro popiszę więcej:tak::-)

Do góry