Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Anusieńko najlepiej bez majtasów. Nogi ugiąć w kolanach a podpaskę nie między nogi tylko pod pupę. Tak najlepiej leżeć a od strony ściany odsłonić kołdrę, aby był dostęp powietrzaDo wycierania krocza można też wykorzystać pieluszki łatwo się piorą i szybciutko schną.
matko jestem przerażona w takim razie muszę jeszcze kupic jedną koszulę taką co polecacie, ale ja myślałam że będę chodzic cały czas w cyckonoszu, może mam naiwne podejście, ale przynajmniej biust nie będzie później do kolan podkłady bella ok, majtki siateczkowe też mam. Złapał mnie stres po przeczytaniu Waszych postów, ja w połowie rzeczy jestem bardziej niż zielona wkładki laktacyjne mam z BabyOno i z "no name" były dołączone do laktatora Tommee Tippee.
Anuś moja kosmetyczka ma nawet taką specjalną szlifierkę, ale ponieważ długo się znamy niestety wstyd jest większy.
Idę piec naleśniki z serem - kurka przynajmniej na tym się znam doskonale ;-)
Moniolku to był mój tez pierwszy raz głowa do góry, będzie dobrze.
a w kwestii koszul-dobrze mieć kilka (można je mieć w domu, żeby ktoś doniósł), bo nie wiadomo jak przedłuży się nasz pobyt w szpitalu-ja byłam 6 dni, bo Kuba miał żółtaczkę i mąż musiał mi wszystko donosić -od koszuli, po podpaski i wodę do picia
Kupiłam ją na początku ciąży i jest świetna. Nie rozciąga się w praniu, przewiewna i dopasowuje się do kształtu brzuszka. Do karmienia też chyba będzie ok.
U mnie na bazarku są po 30 zł. Ja kupiłam rozmiar M i chyba jeszcze dokupię, bo bardzo fajnie się w niej wygląda
:-) WITAJ. UWAZAM ZE NIE MA CO SIE BAC. I WIEK 30 NIE JEST POZNY CZY COS. JA JESTEM NA TYDZIEN PRZED PORODEM WIEK 32 LATA, STARAM SIE OD 3 LAT W TYM 1 PORONIENIE NIESTETY, ALE DOBRY GINEKOLOG NAPRAWDE JEST WAZNY I TWOJ SPOKOJ DUCHA.......
JESLI JESTES WIERZACA NA PEWNO MODLITWA TEZ POMAGA...POWODZENIA
Widzę że temaciki przedporodowe. Ja się zastanawiam czy nie zacząć robić wcześniej listy potrzebnych rzeczy. Boję się że będę musiała końcóweczkę przeleżeć w szpitalu :-(
Wczoraj kupiłam pierwsze bodziaczki dla malutkiej. Była przecena i udało mi się kupić po 5 zł za szt :-) Jakie to przyjemne
Antilko koszulka rewelacyjna Ja mam właśnie takie z rozcięciami po bokach. Śpię w nich już od jakiegoś czasu i nic mi tam nie wychodzi. Ale to pewnie dlatego że nie mam dużych piersi. Czasami jak leżę to coś tam się podwinie. Do szpitala i tak kupię taką rozpinaną. Moniolku na pewno sobie poradzisz A jak czegoś braknie to mąż na pewno Ci kupi i doniesie. Fajnie że już niedługo zobaczysz Swoje maleństwo :-)
ja po porodzie (cc) jak tylko juz dałam rady wstac i umyć się (12 godz po cc) - założyłąm cycnik. i cały czas chodziłam w cycniku. zresztą jak mleko przypłynęło, to gdzies te pieluchy tetrowe musiałam wkłądac (wkłądki laktacyjne wystarczały na 5 min). no i fakt - piersi z mlekiem są cieżkie i bardzo szybko można se rozciągnac więzadła podtrzymujęce piersi, a to już raczej na całe życie spałam tez w staniku
Ja tak jak Ela spałam w staniku przez cały okres karmienia piersią- i to chyba mi najbardziej przeszkadzało. Wcześniej pisałam, że 2 koszule to za mało z tego powodu, że-jak wiecie-mleko bardzo szybko śmierdzi, a na początku karmienia gwarantowana jest ciągła powódź
No i zapomniałabym-do szpitala konieczna książka, albo dobra muzyka-co kto lubi dla zrelaksowania się.