reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Monik-gratulacje 6 okienka!

ja bylam dzis u gina i powiedzial,ze rodze w czwartek za tydzien! we wtorek poznam szczegoly ale pewnie na poczatek indukcja i pozniej zobaczy jak sie wszystko potoczy... nie moge w to uwierzyc... i chyba zaczynam sobie zdawac sprawe,ze ja juz lada chwila matka zostane......

Sensi- w poniedzialek minie 38 tc i tutaj kobiety z cukrzyca ciazowa szczegolnie na insulinie + u mnie cisnienie i leki na nie sa wskazaniem do indukcji ...

mam tylko nadzieje,ze mala nie zdecyduje sie w miedzyczasie pojawic :tak::-D.... bo ten czwartek za tydzien bardzo mi pasuje... w sobote lub niedziele bylabym najpozniej w domciu i Joe ma tydzien wolnego od 14 lipca... dzis chyba juz spakuje torbe i za chwile jedziemy kupowac samochod,bo w tym co mamy nie mozemy przewozic dziecka... ostatnia rzecz jaka musimy jeszcze kupic przed... a mala w ogole juz chyba "zeszla" troche,bo czuje ja nizej i jak zapytalam gina dzis o to to tylko sie tak fajnie usmiechnal i powiedzial,ze tak... oh, teraz chyba dopiero zaczne sie bac,choc w sumie nie ma za bardzo czego....

Kochane ja tak szybciutko, bo nasza psina znowu chora, czekamy na weterynarza:-(
Dam znać jutro po wizycie, miłej nocy dla Was!

Dzień dobry :-)

Ewuś czyli to już :szok::-) Ale super. Już trzymam kciuki żeby wszystko dobrze i szybko poszło :tak: Ja za tydzień w czwartek będę miała wizytę u swojego gina, ale myślami będę przy Tobie :-)
Aluś czekamy na relację z wizyty :-) Jak psinka się ma :confused:

Wczoraj udało się wymienić szybę w naszym aucie i super się złożyło bo M dostał kaskę za dodatkową pracę i akurat wystarczyło na naprawę :-) Tak więc pewnie jeszcze coś w tym miesiącu kupimy dla maleństwa naszego.

reklama
czesc, melduje ze wrocilam znad morza, przedluzylismy sobie wyjazd do niedzieli, tak nam sie podobalo...niestety wczoraj na wizycie okazalo sie ze bardzo skrocila mi sie szyjka, ma ledwo 1cm... dr bardzo sie nie podobala. mam nakaz lezenia, nawet siedziec nie moge bo to ponoc jeszcze bardziej zwieksza nacisk na szyjke. maluch wazy 2400g wszystko z nim dobrze, ale przyznaje ze zalapalam dola... lekarz mowi ze bezwzglednie musze lezec bo jakby teraz sie urodzil to jest jeszcze za maly, inkubator i respirator... wystraszyl mnie, az sie wczoraj mamie poryczalam do telefonu i wyrzucam sobie, po co nad morze jechalam.. chociaz przeciez tam nie szalalam.. teraz reszte wyprawki maz musi sam zrobic, na szczescie mam juz troche ciuszkow popranych, ale i tak lekkii dolek jest, bo chcialam tyle rzeczy jeszcze porobic, okna pomyc i takie tam inne jeszcze porzadki.. a tu znow lezenie... za 3 tyg. wizyta i mam nadzieje ze dotrwamy do wtedy - bedzie 37 tydz.wiec ciaza bedzie donoszona.
pisze na boku na lezaco i strasznie mi niewygodnie.. wrrr
alus, daj znac jak po wizycie
ewka, niewiarygodne ze to tuz tuz
monik, gratuluje coreczki
antila, sliczna ta koszulka, mi maz kupi cos dzisiaj w zwiazku z tym ze nie moge sie ruszac
pozdrawiam wszystkie babeczki

Do góry