Sensi
Mama po 30-dziestce:)
Dzień dobry
Oluś gratulacjony raz jeszcze

Pisałyście o karmieniu piersią-wszystko wyjdzie w praktyce. U mnie wyglądało to tak przez pierwsze 4 miesiące (kiedy karmiłam wyłącznie piersią): Kuba zasypiał ok. 20, spał do północy-pierwsze karmienie, potem jadł ok.2, 4, 6 i 9. Po 9 spacer do 12-13. Po spacerze ok 13 mleko, potem 15, 17 i przed zaśnięciem. Czyli 9 karmień na dobę.
Chodziłam jak zjawa, a obiad zdarzało mi się jeść po 2 w nocy;-)
.

Oluś gratulacjony raz jeszcze

Pisałyście o karmieniu piersią-wszystko wyjdzie w praktyce. U mnie wyglądało to tak przez pierwsze 4 miesiące (kiedy karmiłam wyłącznie piersią): Kuba zasypiał ok. 20, spał do północy-pierwsze karmienie, potem jadł ok.2, 4, 6 i 9. Po 9 spacer do 12-13. Po spacerze ok 13 mleko, potem 15, 17 i przed zaśnięciem. Czyli 9 karmień na dobę.
Chodziłam jak zjawa, a obiad zdarzało mi się jeść po 2 w nocy;-)
.
...albo poprostu ide do kuchni np. po sok ....i wracam bez, bo zapomniałam po co tam poszłam....
Nawet wysnuł konkretny wniosek, ze to moje roztargnienie to pewnie z powodu totalnego rozluźnienia i braku obowiązków hi hi.
Na termometrze w cieniu mam 32 stopnie.
Myślę, że po prostu jeszcze nie wie w czym mógłby się przydać. Rzeczywistość z maluszkiem szybko to zmieni;-):-)
I tak ciągle