reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Dzień dobry:-)

Ewuś i ja myślę, że to już ,,po'' i tulisz Maleńką:happy2: nie mogę się doczekać Waszego powrotu i relacji:-)

A ja właśnie wstałam..:-D
Buźka Kobitki:-)

Dzień dobry :-)

Ewuś pewnie już trzymasz swój największy skarbek w rękach :-) Czekamy tu na Was z niecierpliwością.

Wczorajsza wizyta u ginka była bardzo fajna i uspokoiłam się trochę. Łożysko jeszcze zakrywa ujście macicy, ale w większości jest już na ścianie bocznej (a nie na przedniej jak tamten lekarz zdiagnozował) Jest jeszcze czas na to by łożysko się podniosło. Poza tym powiedział że faktycznie została nam przedstawiona najgorsza wizja jaką tylko dało się wymyślić. Poza tym takie sytuacje gdzie trzeba w czasie cesarki wyciąć całą macice zdarzają się niezmiernie rzadko. Dziecko rozwija się "książkowo" i wszystko jest ok. I jeszcze raz doktorek potwierdził że to dziewczynka :-D Malutka po woli zaczyna nabierać ciałka, bo nuzie które wczoraj widziałam są już troszkę "grubsze" niż te, które widziałam na poprzedniej wizycie ;-)

Aleczku tutaj możesz znaleźć wszystkie informacje jak wstawić zdjęcie https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/jak-wstawic-zdjecie-pomozcie-484/
To pierwsze zobaczenie bijącego serduszka jest niesamowitym przeżyciem :-) Gratuluję :-)

jak-wstawic-zdjecie-pomozcie-484

Dzień Dobry
Uff , ale się napracowałam.Mają przyjechać do nas znajomi, więc troszkę trzeba było ogarnąć mieszkanie. Zrobiłam barszczyk ukraiński i skrzydełka w sosie sojowym. Na kolację dwie sałatki i już padam. Dobrze, że M odkurzył mieszkanie i wyszorowała wannę. Ja muszę tylko wyprasować pościeli i obrus:cool2:
Ewuniu strasznie czekam na Was
Aluś jak się miewacie. Głowa nadal boli:confused:
Monik tamten lekarz na akcji to chyba jakiś głupol był:eek:

Witajcie!
Straszny dziś upał i na spacerek wybieramy się dopiero za jakieś pół godzinki. Ewuni juz widać pierwszego ząbka! Pewnie teraz kolejne się szykują, trochę marudzi, ale już z zasypianiem nie było kłopotów ostatnio.:-)
Po postach Sensi i Elżbietki olśniło mnie i przestałam wygotowywać butelki:-D, tylko myję i wyparzam.
Ewuś też z niecierpliwością czekam na wieści! :-)
Antilko Aleczku Vonko jedziemy najpierw na tydzień na wieś , do domku rodziców (jak oni będą nad morzem), a potem też na tydzień Kazimierz lub Nałęczów. Na dalszy wyjazd nie piszemy się bez samochodu, ale za rok koniecznie nad morze, już bardzo tęsknię.
Monik świetne wieści, widzisz!:-) A imię Maja bardzo ładne!
Vonko a Wy kiedy zakupki wyprawkowe zaczynacie?
Esch fajnie, ze niedługo urlop i taki wyjazd!:tak:
Aleczku fajnie, że termin na luty, będzie drugi lutowy dzidziuś na naszym wątku!:tak:A jak Twoje samopoczucie? Pamiętam jak rok temu mnie mdłości i senność męczyły. Ale od wrzesnia już w zasadzie było OK:-)
Moniolku widzę, ze jesteś przygotowana!:tak:
Onna pozdrawki!
A gdzie się Anusieńka Carioca Leyna podziały?
Kurczę grzmi, nie wiem co z tym spacerkiem będzie:dry:.

reklama
Do góry