Hej :-)
Anusienko racja! Zapomniałam o tym sposobie z woda i łyżeczka miodu

Spróbuję może zadziała. Owoce zajadam, mleko piję....spróbuje jeszcze tej inki z mlekiem

cos musi zadziałać.
Monik no to wygodny apartamencik ma Twoja Majeczka

jest sie gdzie rozgościć. Az z ciekawości zmierzyłam swój brzusio - 96 cm (a przed ciaza 74) Jak widac tez sie smiało rozpycha

W takim razie "grubsze zakupy" robimy za miesiąc?
Dziewczyny Kochane dzięki za porady w temacie rozmiarów ciuszków. Widze ze musze sie dokładniej przygladać nie tylko rozmiarom na metkach
Alek w moim przypadku podstawowym wskazaniem do badania prenatalnego jest mój wiek. Wieć nie zastanawiałam sie nad tym czy chcę tych, badan czy nie. Usg I trymestru stanowi początek diagnostyki prenatalnej.
Badanie obejmowało: akcję serca, CRL, przeziernośc karkową, regurgitację zastawki trójdzielnej, kosc nosową, obraz czaszki/mózgu, obraz kregosłupa, powłoki brzuszne, żoładek, rączki i stópki (czy obydwie widoczne) oraz łozysko (czy jest na odpowiedniej wysokosci) . Dodatkowo mialam robiony test podwójny (z krwi).
W 20-stym tygodniu drugi etap: skan genetyczny, baaaardzo dokładny - obejmował: Anatomia: BPD, HC, CM, Komora boczna, AC, FL, OG/OB, waga płodu, akcja serca, ruchy płodu, położenie płodu, lokalizacja łozyska, wody płodowe, pepowina;
obraz główki, obraz półkul, komór bocznych i tylnego dołu czaszki , obraz oczu, noska, profilu, warg i żuchwy, obraz kręgosłupa, skóra, obraz struktur klatki piersiowej, serduszko, obraz powłok brzusznych, układ pokarmowy (żołądek i przewód pokarmowy), układ moczowo-płciowy (nerki i pęcherz moczowy), kończyny (łacznie z liczeniem paluszków) no i rzecz jasna narządy płciowe :-)
Trzeci etap czeka nas 22 sierpnia
A Ty Kochana nie stresuj sie bez powodu, bo jak wesz to ani Tobie ani Dzieciątku nie słuzy

Gdy ja zaczynałam schizować mój gin powtarzał mi:
Kobieto, ciesz się ciążą.... Aleczku jestesmy szczęsciarami, wszystko jest ok! więc..Ciesz się ciążą

;-)