Sensi
Mama po 30-dziestce:)
dzień dobry
Alek super wiadomości

Kajda co na froncie
czy ktoś wie co się dzieje u Monik

:-
-
-
confused:

Alek super wiadomości

Kajda co na froncie

czy ktoś wie co się dzieje u Monik

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

i przesyłamy wzajemnie. Buziaczki"
jutro ide na zapis ktg i nie ukrywam ze sie nastawiam na 15.08. jako date urodzin, mowie co chwile mlodemu zeby nie lecial w kulki i wylazl w koncu...

Ty na wczasach?
(norma do 128U/l).Porównałam ten wynik z wynikami robionymi w Polsce i od kwietnia sukcesywnie enzym rósł IV- 55U/l w VI 73U/l a w lipcu 129U/l ale to cały czas w normie a teraz 207!!! pozostale wyniki OK i bilirubina tez w normie. Czy to świadczy o cholestozie? I jakie moga byc konsekwencje dla maluszka przy tak wysokiej fosfotazie????
popieramMoniś mąż powiedział, że mi wszystkie fora zablokujeale co ja poradzę, jak ja taki szperacz jestem;-) brzucho pogłaskany
całuski dla Martusi:-)

Ja dzis w przerwach miedzy transmisjami robie ogoreczki... mam juz 35 sloikow ogoreczkow konserwowych, teraz jestem w trakcie robienia "ogorkow na krzywy ryj" i jeszcze w worku kolo 5 kg czeka na zrobienie.... ale teraz Wiselka gra wiec zrobilam sobie przerwe![]()
szacuneczek 
. Miłego popołudnia
zrobiłam badania, potem polazłam do pracy, siedziałam tam do 17
4 godziny przy komputerze i tak mi łydki spuchły, że jak szłam to czułam jak mi tak dyndają się na boki
a co to są ogórki na krzywy ryj??