reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Kajduś SERDECZNIE GRATULACJE:-D:-D:-D Tak bardzo się cieszę,
życzę Wam duzo zdrówka i przespanych nocy:tak::tak::tak:

Esch dziekuję - no i stałam się "kobietą Balzaca" :laugh2: a jak tak dalej pójdzie ......to i Rubens się będzie za mna oglądał:laugh2::-p:laugh2:
Pozwólcie ze jednak zostanę na tym wątku, w końcu 40 to też 30+;-)

Alek gratulacje z okazji rozpoczęcia II trym.:-)

Ewo fajnie ze jesteś:-) Uściski dla Adrianny i powodzenia w walce z odparzeniami.

Maniolku wielka buźka dla Martusi:-)

Najeczko przytul Ewunię w imieniu ciotki:-)

Anuś, Majeczko teraz Wasza kolej - trzymam kciuki nieustająco za szybki i lekki poród:tak:

Vinniki witaj:-) Życzę powodzenia, będzie dobrze, zobaczysz.

A ja wczoraj miałam cięzki dzień (rano pawie a potem mulenie) ledwie wysiedziałam u mojej fryzjerki. Dobrze że to tylko lekkie strzyżenie wiec szybko poszło.
Dzisiaj z rana powtórka z rozrywki a po południu mamy ostatnie spotkanie w szkole rodzenia - temat "połóg"
Jutro wizyta u pana doktora i przyznam, że juz nie moge sie doczekać żeby popodgladac Dzidziolka. Czas leci jak szalony.
Dotarło do mnie, że nie ma na co czekać i trzeba powaznie wziac sie za zakupy dla Malucha :tak: Zaczynamy po wizycie.

Pozdrawiam.

Dzień dobry:happy:
Kajda napisała do mnie rano, ale nie miałam jak Wam napisać:zawstydzona/y::

"Dziś o 4.20 ujrzeliśmy nasze długo wyczekiwane szczęście! Filip Dominik w chwili urodzin ważył 3560 55cm 10 punktów:) jest przesłodki:) poród szybki i bolesny ale bez wywoływania i z super położną! Jestem słaba i być może dadzą mi krew"

Vonko życzę Ci abyś bez problemów urodziła zdrowe dziecko.

Kajduniu ogromne gratulacje!!!!!!Filipku witaj na świecie:-):-):-)
Vonko z okazji urodzin życzę Ci spełnienia najskrytszych, marzeń zdrowia i najcudowniejszego synka na świecie:-)
flora012.gif

Ewuniu może tak na próbę zastosujesz pieluszki jednorazowe:confused:
Aluś wow to już drugi trymestr:happy::happy::happy:
Vinniki witaj:-)
Ciągle obiecuję, że napiszę coś więcej, ale nie mogę się zebrać. Rozleniwienie p urlopie. Dzisiaj byliśmy na kontrolnym usg( ostatnio nie dało się ocenić serduszka). Jest jednak wszystko ok, 4 jamy prawidłowa ilość żył, tętnic itd.
No i Ania nie zmieniła płci;-):-)

Gratulacje dla KAjdy i syneczka:)
Vonko, wszystkiego najlepszego w kolejnej dekadzie - mająca dzieciątko na pewno będziesz jak dwudziesteczka ;) Ale o ile mądrzejsza:)
Miło odczytać wieści świeżo upieczonych mamusiek.
Alek, u CIebie to już drugi trymestr, jak to szybko zlecialo.... Pięknie że dzieciaczek zdrowy..
A u mnie? u mnie skomplikowane sprawy, nie wiem co wyniknie z tego wszystkiego, ale pamiętajcie o mnie k obitki.... Potrzebuję...

reklama
Witam wieczorkiem:-)
Kajduś no nareszcie!!! OGROMNE GRATULACJE:happy::-):rofl2: bardzo się cieszę, że już masz Filipka ze sobą:-):-):-)
Vonko wszystkiego NAJ z okazji Urodzin:-):-):-) i żebyś nieustająco czuła się na 30+;-):-) zazdroszczę Ci tych maluszkowych zakupów..:tak:
Carioca rany! Staś skończy niedługo roczek:szok::-)
Vinniki witaj:-) a który tydzień u Ciebie?:-)
Antilko super, że serduszko zdrowe:-) zresztą nie mogło być inaczej:tak: a może chociaż jakieś fotki z wakacji nam wrzucisz..?;-)
Ewuś no nareszcie się pokazałaś!:-) biedna malutka:-( oby szybko jej przeszły te odparzenia:tak:
Esch wracaj już tu do nas;-)
Anusia duży Twój Synuś:tak: ale mam nadzieję, że poród będzie szybki i bezbolesny:-)
Onna a co się dzieje u Ciebie??
Najeczko, Moniś, Sensi:-):-)

miłych snów Kobitki:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry