reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Esch i ode mnie wszystkiego, co najlepsze dla Was z okazji rocznicy ślubu:-):happy::-) wymarzonego ,,prezentu'';-):happy:
Antilko Wasze mebelki też bardzo ładne:tak: ikea to jest jednak fajny sklep:-D

zmykam spać, bo jutro pewnie długo nie pośpię:baffled: będziemy budować profil pod ściankę:szok: tzn. mąż będzie budował, a ja go będę wspierać duchowo:-D

spokojnej nocy:-)

reklama
Dziewczyny dziekuje za zyczenia... mam nadzieje ze na nastepna rocznice"dostaniemy" ten prezent :-D:tak:

Alek najlepsza praca jutro Ci przypadnie :tak::-D

Ja tez zmykam do spania, jutro musze wstac o 6.30:szok:, czeka mnie bardzo pracowity dzien a wieczorem musze jechac do kuzyna na zalegle urodziny jego syna.... postaram sie jutro tu zagladnac.

Witam:-)

Esch dołaczam się do najlepszych zyczeń z okazji rocznicy ślubu i mysle ze następna spędzicie juz we troje;-)
Antilko wózeczek prezentuje się pięknie:tak: Powtarzam: masz nosa!
Ja tez szłyszałam że w ciązy nauka lepiej "wchodzi" wiec nic sie nie matrw egzamin zdasz na luzie:-D A z jakiego zakresu ta specjalizacja?
Alek wiem o czym mówisz.....z tym naszym "pomaganiem". Gdziesz słyszałam ze kobieta w ciazy to powinnamiec najbardziej wycwiczony palec wskazujący:laugh2:
Ale cóż jaki urok, takie przywileje.
Sensi Ty juz po urlopie?
Anusieńko trzymam kciuki :-):tak:
majeczko02 przekaz Monik nasze pozdrowienia i ciepłe mysli, będzie dobrze:tak:

A mnie w sobotę dopadły bóle kręgosłupa:-(. Najgorsze było to, ze po jakimś czasie to prawie wcale nie mogłam sie ruszyć. Z trudem doczołgałam sie do sypialni, potem prawie nie przespana noc (no bo jak tu się przekręcić?)....dopiero nad ranem troszkę zaczęło przechodzić.
Czy ktoras z Was miała cos takiego? Jak sobie radzić z takimi bólami?

Witam wieczorkiem:-)
Aluś i jak tam profile do ścianki:confused:
Vonko dwuletnia specjalizacja z pielęgniarstwa położniczego:happy: Co do bólu pleców mnie bardzo boli między łopatkami do tej pory pomagał masaż.
Anusieńko jak sytuacja u Was?
Ale fajnie od dzisiaj nowe odcinki M jak miłość:-D

Anusia oj może to już:szok: mocniej zaciskam kciuki!!! bądź dzielna:tak::-)
Vonko biedaku:-( może by Cię ktoś pomasował?;-)
Antilko profil do ścianki prawie gotowy:tak: jutro może się już uda przykręcić płyty:-) też oglądałam M jak miłość:-D:-D Antilko, czy to znaczy, że po tym egzaminie będziesz położną:confused:

dobranoc:-)

Aluś ja jestem położną, ale od lat nie pracowałam stricte w zawodzie:happy:Od czasu ukończenia studiów pracuję ochronie zdrowia, ale raczej bliżej mi do interny i geriatrii.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry