reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witajcie,

Ja wczoraj na meczu bylam, wrocilam przed polnoca a dzis na spotkaniu przed rajdem - przed chwila wrocilam....

Aleczku w pomieszczeniu gdzie bedziecie szlifowac sciany na zamkniete drzwi tez narzuc wilgotna szmate, a ja dodatkowo trzymalam mojemu mezowi rure od odkurzacza i czesc pylu od razu do worka szla - chociaz Tobie tego nie polecam (no i to byl stary odkurzacz...)

Antila to moze wybierzesz sie na basen AGH.... super warunki tam sa... a mnie moze razniej bedzie :tak:

Vonko witaj w klubie... ja wlasnie z powodu tego leku mam takie problemy.... ;-)

Anusieńka co u Was slychac????

Onna zaciskam kciuki za Was!!!

A na TVN wlasnie ogladam sobie moj ulubiony film :tak::-)

reklama
Aluś jeszcze chwilkę chciałabym popracować. Może do października:confused:
Esch bardzo chętnie:tak: W jakie dni chodzisz?
Anusieńko czekamy na Was:happy:
Onna naprawdę teraz tylko spokój.
Mamusie mam pytanie jakie kosmetyki stosujecie u maluszków:confused:

to luteina taki straszny lek??? Ja sie cieszę że ktoś wogóle się zainteresowal moim poziomem progesteronu i cos zrobił w tym kierunku. Nie znam się na lekach,moge sie obserwować, ale pod jakim kątem??? Bo z drugiej strony ja mam tak,że jak poczytam o dzialaniach ubocznych to na pewno je u siebie znajdę :D Nie cierpię lekow. Ale dla maleństwa zrobię wszystko.
Dziewczyny, co z tym kłuciem w okolicy jajnika? Czy to może być spowodowane rośnięciem maluszka czy wtedy czułabym raczej wszędzie a nie w jednym miejscu???

esch, ale Wam zazdroszczę basenu i plywania ... W mojej okolicy otworzyli taki fajny, z bąbelkami i jaccuzi (Plywac nie umiem to bym sie chociaż poplawilą) ale nie wiem czy powinnam i czy to nie zaszkodzi. Czekam z wszystkim aż sie sytuacja ustabilizuje...

Witam

od razu spieszę donieśc cudowną wiadomośc od Anusieńki

"Wczoraj o 10:15 urodził się Pawełek, 3650, 54 cm 10 pkt. wszystko ok"

mam nadzieję, że Anuś mi wybaczy nie pytałam o zgodę

Kochani jeszcze raz Wam Gratuluję, Pawełku witaj Kruszyno na świecie

CUDNIE!!!!!!!!!

Anuś GRATULUJĘ Z CAŁEGO SERCA:tak::-D:happy::happy::happy:
Pawełku - witaj i rosnij zdrowo:-D:-D

Maniolku dzięki za wspaniałe wieści:tak: Pozdrów proszę i uściskaj szczęsliwa Rodzinkę.

Dziewczyny, co z tym kłuciem w okolicy jajnika? Czy to może być spowodowane rośnięciem maluszka czy wtedy czułabym raczej wszędzie a nie w jednym miejscu???

...
Onna ja juz w 6 tyg zaczęłam odczuwac takie kłucia w okolicach jajników. Raz z jednej strony raz z drugiej, akurat wtedy byłam w szpitalu i pytałam wszystkich lekarzy po kolei co to za kłucia:confused: i wszyscy mnie uspokajali i zgodnie odpowiadali ze to normalne i tak ma być :tak:, bo to macica sie rozrasa.

Alek co do spraw remontowych - sprawdziłam to u siebie przy okazji kładzenia gładzi.....brrrrr - poza wszystkim o czym pisały dziewczyny dobrze jest wszystkie szafy i szafki dodatkowo pozaklejać wokół drzwi taką papierową taśmą (malarska... czy jakos tak?), żeby pył nie właził do srodka.

ANUŚ GRATULUJE!!!!!!!!

Onna
nie czytaj za duzo bo sama bedziesz sie nakrecala a teraz to tylko spokoj i oczekiwanie!!! Wiem ze latwo mi mowic ale nerwy dla Ciebie teraz nie sa wskazane - wrecz zabronione:tak:A co do basenu to najlepiej zapytaj lekarza czy w Twoim przypadku nie ma przeciwskazan.

reklama
Do góry