Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ale niech cholera weźmie tę glukozę, co za paskudztwo!
Że słodkie, to jeszcze jakoś przebolałam, ale miała jeszcze jakiś taki dziwny chemiczny posmak, bleeeee..Potem przez 3 godziny mi się odbijała
Chodziłam tylko do łazienki, płukałam usta i lizałam cytrynę
Ale dało radę, jutro wyniki, mam nadzieję, że krzywa wyjdzie ok
Przy okazji przeczytałam całą książkę 

Teraz to już ,,z górki'' ;-):-)
Dołączam do prośby Sensi ;-) Kubuś jest na pewno cudny :-) A moja forma jeszcze się jakoś trzyma, chociaż jak długo pochodzę, to już jestem zmęczona, no ale Franek coraz większy i coraz bardziej ruchliwy :-) Więc się nie dziwię i staram się nie przemęczać 

Ja myslalam ze od piatku bede miala do nadrobienia kilka stron a tu zaledwie kilka postow....

Do tego był kurczak pieczony i ogóreczki kiszone

A mój mąż dzisiaj zrobił całą blachę pysznej pizzy, wyszła mu genialna :-) Jak torba, spakowana? ;-) Ostatnio znajomy mi opowiadał, że jego żona spakowała jednego dnia torbę, a w nocy jej wody odeszły 
Dzisiaj byliśmy na długim spacerku z psiną, była śliczna pogoda, cieplutko. A jutro jedziemy razem do sklepu/ hurtowni dzieciowej, pooglądamy trochę rzeczy, a może coś już kupimy..?;-) 

Myśleliśmy o "33 scenach z życia"