Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Dzień zakończyłam mega starciem z mężem

. Z miesięcznym poślizgiem, ale co tam
.
Niestety sprzątanie nie zadziałało
Udało mi się dodzwonić do położnej i umówiłyśmy się dzisiaj wieczorkiem na Ktg na porodówce. Wczoraj miałam skurcze, co 10 minut trwało to dwie godziny i minęło.
Na pewno w Wa-wie jest kilka wielkich dziecięcych sklepów, może coś tam wypatrzycie.

Sensi wow toż dom prawie gotowy:-):-):-)

Ciekawe, jak po dzisiejszym KTG? A z tymi zakupami, to wczoraj zamówiłam przez internet butelki, podgrzewacz i smoczki Tommee Tippee. Będzie z głowy
Mąż stwierdził, że na początku grudnia weźmie dzień wolnego i pojedziemy po mebelki, łóżeczko, materacyk i wszystko, czego nam jeszcze będzie brakowało, żebym sama nie jeździła i nie stała w kolejkach. W styczniu zostanie nam tylko wózek do zamówienia i już

Ale w końcu się odważyłam i teraz śmigam dzielnie, nie licząc ostatniej przygody z zatarciem przodu
Grunt, to się przełamać, a potem już pójdzie
A z tym nastrojem, to ta pogoda też ma wpływ niestety :-( Ja nienawidzę jesieni i zimy, tych krótkich, szarych dni
Najważniejsze, żebyś czuła się dobrze, Ty i Maluszek :-)
Hej dziewczynki alllleee się za wami stęsknilam...
A jak tam wasze dzidziołki? Anusieńko, ??????
![]()
Na ktg kilka skurczy, ale szyjka zamknięta i główka małej wysoko. Umówiłam się na kolejne badanie i ktg za tydzień we czwartek.Położna super, nie wzięła pieniędzy za. ktg. Za tydzień mamy obgadać szczegóły finansowe;-)Leżałam sobie na porodówce rodzinnej, całkiem fajnie urządzona.Na wyposażeniu piłka, drabinki, worek sako, kosmiczny fotel porodowy i krzesełko do rodzenia w pozycji siedzącej.

No i ciekawa jestem, czy dotrwasz do ,,za tydzień''?
A tak poważnie, to wyobrażam sobie, jak musi Ci być ciężko
Jeszcze studia..A kiedy planujecie chrzciny? Co do menu, to ja pojęcia nie mam, co się podaje na takiej uroczystości
Pewnie jakieś ciepłe danie/ dania i coś na zimno? Anusia a nie masz możliwości, gdzieś zamówić gotowe? Było by najwygodniej chyba
Jak radzicie?