reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Dzien dobry:)
NO i jak tam? Grzeczne byłyście???
Już jakiś czas temu chciałam dołączyć do grona posiadaczek dwóch sióstr - ja mam dwie młodsze :)
zbieram się powoli do sprzątania. Mamy jutro pierwszych gości w mieszkaniu, to się wreszcie zmobilizuję żeby zwalczyć stertę prasowania, wytapetować co jeszcze zostało i powyrzucać pozostałości po różnych akcjach. Musze jeszcze upiec ciasto i obmyślić co by tu na lekka kolację , jeśli goście się zasiedzą ;)

JA prezentów na swięta nie kupuję, dotąd rodzice mieli trudną sytuację, więc nie robiliśmy tych akcji, tylko dlachrześniaka. Kiedyś bawilam sie w własnoręcznie robine rzeczy, ale czasu już nie mam tyle,żeby dla każdego coś wymyślić. Siostra proponowała żeby rodzicom nową choinkę kupić, to pewnie ten pomysl wypali, a co innego?
NAtomiast mikołaj u nas był - mąż dostal szlafrok (bo lata w ręczniku spod prysznica...) i ... serce z "kryzysowej" czekolady ;) Już od jakiegoś czasu meczylo go to wspomnienie z dzieciństwa i marzył o niej jak dziecko ;)
A ja dostalam płytę AMJ - wspomnienie z koncertu, na którym byliśy ostatnio

Kochane info od Antilki:

,,Ania dostała żółtaczkę w 1 dobie, co jest nieprawidłowe, ma teraz fototerapie. Poza tym ma podniesione Crp i szukają przyczyny. Od wczoraj miała już 4 razy pobieraną krew. Jestem jednak dobrej myśli, bo nie ma niepokojących objawów. Pozdrawiam wszystkie 30 :-) Ja czuje się super. Nawet mnie nie nacięli. Co prawda podobno dawno nikt tak nie wrzeszczał, jak ja :-)''

Antilko kochana - wielgache ogromniaste gratulacjonyyyyy!!!!! Życzę zdrówka :)

U mnie trwa maiesiączka, krwawienie się rozkręciło, tempa spadła.
Jednego dnia zrobiłam test z moczu - kreska była baaaardzo słaba, mąż mówił, ze to tylko miejsce na drugą kreskę się odznacza. Następnego dnia o 6tej rano zrobiłam test z moczu, wyszedł pozytywny (druga kreska słabiutka, ale widoczna), jeszcze nie wstałam z kibelka a zaczęłam krwawić. O 10tej poszłąm na badanie z krwi i jak się okazało następnego dnia BetaHCG było mniej niż 1 . Czyli absolutnie brak ciąży, zastanawiam się czy w ciągu 4 godzin w krwi nie było śladu BetaHCG, czy tak szybko spada, czy testy zawiodły?

Witajcie,

Ja wlasnie wrocilam do domku... bylam u rodzicow (impreza imieninowo-urodzinowa mamy i siostry)
Wlasnie pekam z przejedzenia :szok:

Antilko usciski dla Was!!!!

ANTILKO GRSTULUJĘ BARDZO! :-) ANIU WSZELKIEJ POMYŚLNOŚCI DLA CIEBIE NA TYM ŚWIECIE :-):-):-)

Carolcia wydaje mi się że to raczej testy coś nie tak pokazały, bo betka tak szybko by nie spadła. Ale spokojnie następnym razem się uda :tak: Życzę powodzenia! :-)

Witajcie Kochane:-)

A co tu tak pusto :confused: Jak tam Mikołaj, był u Was? ;-) Ja dzisiaj od rana na nogach. Najpierw pojechałam zrobić badanie krwi i moczu. Po drodze wylały mi się za przeproszeniem siki :angry: Dobrze, że były jeszcze dodatkowo w woreczku, bo bym miała wszystko w torbie :rofl2: Po badaniach pojechałam do pracy, a nie byłam tam od sierpnia chyba. Pojechałam odebrać bony świąteczne i miesięczne ,,paski'', bo coś zapomnieli mi je przysyłać :baffled: Wzbudziłam ogólny entuzjazm, kierowniczka nawet spytała, kiedy wracam, bo ona ma już tyle pomysłów, co będę robić po powrocie :dry: Powiedziałam, że jak urodzę, to się określę, kiedy :-D Ale nawet fajnie było się z niektórymi spotkać, szczególnie z ludźmi ode mnie z zespołu :-)

Carioca :-( możliwe, że testy jakieś lipne były :-( Ale po @ będzie kolejna szansa :tak: Trzymam kciuki nieustająco :happy:
Anusia jak się chrzciny udały? :-)
Esch ja się dzisiaj przejadłam :baffled: Wróciłam do domu strasznie głodna i nasmażyłam sobie placuszków z jabłkami, bo tak za mną chodziły od tygodnia :-p Ale takie konkretne placuchy, na oleju mniam mniam..Najadłam się tak, że nie mogę się ruszyć, aż mi niedobrze :baffled:

Antilka z Malutką cały czas w szpitalu :-( Ani rośnie bilirubina i cały czas ma fototerapię :-(

reklama
No wlasnie... co tu tak pusto???!!!!
Ja dostalam od Mikolaja filtr polaryzacyjny do mojego aparaciku... bajera!!!
Przed chwila wrocilam z mezem ze sklepu z meblami... i jak dobrze pojdzie to do soboty bede miala nowe meble w pokoju... ale tapeta bedzie dopiero za 14 dni - cale szczescie ze ona pojdzie tylko na jedna sciane...

Aleczku a ja wlasnie wcinam salatke z kalafiora, pomidorow i jajek... a w lodowce jeszcze pyszne cista imieninowo-urodzinowe lezy... ehhhh... a kilogramy przybywaja.... :-(
Przekaz usciski Antili... ja nie mam jej numeru....

Sensi kochana co u Ciebie?? Odezwij sie!!!

Do góry