reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Dzien dobry
uff, jak dobrze, że trochę popadało i sie zrobilo przyjemnie... nie lubie takich upałów ::)
Ja pranko nastawilam i teraz zasiadlam z kawunią na bb

Kindziu no dalej opowiadaj wszystko jak było, po kole!! i czekamy na foteczki :)

alek podaję ci link do cwiczonek : http://www.sfd.pl/temat144665/

Dzien dobry
uff, jak dobrze, że trochę popadało i sie zrobilo przyjemnie... nie lubie takich upałów ::)
Ja pranko nastawilam i teraz zasiadlam z kawunią na bb

Kindziu no dalej opowiadaj wszystko jak było, po kole!! i czekamy na foteczki :)

alek podaję ci link do cwiczonek : http://www.sfd.pl/temat144665/

Lapis_Lazuli pisze:
Witam Moje Trzydziestki :laugh:
Już wróciłam, ale jakoś się przystosować nie potrafię...no i wiem, ze fasolki też nie będzie więc tak mi jakoś nijako... :( chyba nawet owulacji nie miałam...

Skąd ten pesymizm i przeświadczenie, że nie ma fasolki?? Ja też chyba nie miałam owu, a starania były takie byle jakie i właściwie miało ich nie być.. Ale małą "nadziejkę" mam ;) Zresztą aenye i Ines też ponoć nie miały owu, a zaciążyły ;) Także Lapisku - trochę wiary!! :-*

Lapis_Lazuli pisze:
Witam Moje Trzydziestki :laugh:
Już wróciłam, ale jakoś się przystosować nie potrafię...no i wiem, ze fasolki też nie będzie więc tak mi jakoś nijako... :( chyba nawet owulacji nie miałam...

Skąd ten pesymizm i przeświadczenie, że nie ma fasolki?? Ja też chyba nie miałam owu, a starania były takie byle jakie i właściwie miało ich nie być.. Ale małą "nadziejkę" mam ;) Zresztą aenye i Ines też ponoć nie miały owu, a zaciążyły ;) Także Lapisku - trochę wiary!! :-*

Ale miałaś cudny widok z bungalowu :o :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Zazdroszczę.. No i opalenizna.. :angel: A ja biała jak córka młynarza :p

Ale miałaś cudny widok z bungalowu :o :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Zazdroszczę.. No i opalenizna.. :angel: A ja biała jak córka młynarza :p

Lapis witaj znowu :) ... wypoczeta ?? i dolanczam sie do slow Malagi .. skad ten pesymizm ;) :p ... widoczek nieziemski ... az nie chce sie czasami wierzyc ze takie miejsca naprawde istnieja ::) ... opowiadaj jak bylo :)

Malaga czyli jakbysmy stanely obie przy scianie to mozna by sie pomylic gdzie sciana a gdzie my ?? ja tez taka biala, az razaca ;D

Lapis witaj znowu :) ... wypoczeta ?? i dolanczam sie do slow Malagi .. skad ten pesymizm ;) :p ... widoczek nieziemski ... az nie chce sie czasami wierzyc ze takie miejsca naprawde istnieja ::) ... opowiadaj jak bylo :)

Malaga czyli jakbysmy stanely obie przy scianie to mozna by sie pomylic gdzie sciana a gdzie my ?? ja tez taka biala, az razaca ;D

reklama
Do góry